Τελευταία ενημέρωση 08:44, 26 Απρ 2024

Η στήλη «Σφηνάκια» από το «Αθλητικό Περιστέρι»

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Διαβάστε την στήλη «Σφηνάκια» από την εφημερίδα «Αθλητικό Περιστέρι».

-----Πολύ ευχάριστο και ενθαρρυντικό για την κοινωνία  όταν νέα παιδιά προχωρούν σε πράξεις αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που πρέπει  κάποια στιγμή να βγαίνουν και προς τα έξω. Αυτό που έκανε λοιπόν  ο Διαμερισματικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Λινάρδος κυριολεκτικά μας ξεπερνάει. Πριν καμιά εβδομάδα καθόταν σε ένα παγκάκι σε πάρκο του Λόφου Αξιωματικών όταν άκουσε δύο παιδάκια μιας οικογένειας από το Ιράκ να κλαίνε επειδή δεν είχαν ποδηλατάκια και ούτε τους δάνειζαν έστω τα άλλα παιδιά για να παίξουν. Τι έκανε ο Λινάρδος; Πήγε στο πιο κοντινό μαγαζί της περιοχής, αγόρασε δύο ποδηλατάκια και τους τα πήγε. Η χαρά που έδωσε στα παιδιά δεν εξαργυρώνεται με τίποτα. Και μπράβο του!

--- Αποχώρησε από την προεδρία του Ήφαιστου μετά από δύο χρόνια παραμονής ο Γιάννης Τασιουλής. Οι λόγοι δεν έγιναν γνωστοί, πάντως στο διάστημα της προεδρίας του ο Ήφαιστος επανάκτησε ένα κομμάτι της αίγλης που είχε απωλέσει στην περιστεριώτικη κοινωνία. Μέχρι ύπνο απέκτησε ο Ήφαιστος στα πρότυπα των μεγάλων συλλόγων.

---- Και ο Μανώλης Τσαγκιώτης, ένας ακόμη νέος άνθρωπος που είναι πια Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος έχει προχωρήσει πολλές φορές στο παρελθόν αθόρυβα σε αντίστοιχες πράξεις αλληλεγγύης κάτι  που επίσης τον τιμάει. Μέχρι και πετρέλαιο μοίραζε σε οικογένειες. Όταν θέλουμε να προσδοκούμε σε μια καλύτερη κοινωνία, την αέναη επιθυμία μας,  τέτοιες πράξεις πρέπει να μην μένουν πάντα κάτω από το χαλί της αλληλεγγύης αλλά να αναδεικνύονται.

---- Άνοιγμα στην τοπική κοινωνία πραγματοποιεί η Χρυσούπολη μετά τον θάνατο του προέδρου της Αργύρη Φελλά από Covid-19. Η συγκρότηση της διοίκησης αποτελεί την άμεση προτεραιότητα των ανθρώπων που «τρέχουν» την ομάδα και οι οποίοι θέλουν να την στελεχώσουν με μέλη που είχαν αποσυρθεί σε μια προσπάθεια για νέα αρχή.

----Την επέκταση της Χωριστής Συλλογής Βιοαποβλήτων και σε 5η περιοχή ανακοίνωσε ο Δήμος Περιστερίου. Περιλαμβάνει γειτονιές του κέντρου, του Μπουρναζίου και του Αγίου Αντωνίου (Π. Τσαλδάρη – Μαδύτου – Παρασκευοπούλου – Λ. Κωνσταντινουπόλεως – Λ. Κηφισού – Εθν. Μακαρίου), όπου θα τοποθετηθούν οι καφέ κάδοι. Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου τόνισε  ότι ύστερα από την εντυπωσιακή ανταπόκριση των δημοτών, το αρμόδιο τμήμα βρίσκεται, πλέον, στις συγκεκριμένες γειτονιές ενώ η Υπηρεσία Καθαριότητας θα τοποθετεί σταδιακά τους εξωτερικούς κάδους για να εναποθέτουν οι κάτοικοι τα βιοαπόβλητά τους.

----Την συνεργασία της με τέσσερις ποδοσφαιριστές ανανέωσε η Άμιλλα εν όψει της νέας περιόδου. Πρόκειται για τον  έμπειρο αμυντικό μέσο Ζήκο , τον 30χρονο μέσο Τζαβάρα, τον αρχηγό της Ασημακόπουλο και τον τερματοφύλακα Γεροντάκη.

--- Με ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που αποτελούν το βασικό της κορμό προγραμματίζει τη νέα χρονιά η Κηπούπολη. Συγκεκριμένα συμφώνησαν για να παραμείνουν οι Μάκρας, Παούρης, Βασιλάρης, Πολυζωγόπουλος και Αγγελόπουλος.

---- Ο Σύλλογος «Φλόγα»  αποτελεί τα τελευταία χρόνια μόνιμη έγνοια για τον Ατρόμητο που βρίσκεται διαρκώς δίπλα στην πρόεδρο κ. Τρυφωνίδου και στα παιδιά που δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη. Τις ημέρες του Πάσχα, έγινε η καθιερωμένη προσφορά τροφίμων και αρνιών με τη διαφορά ότι  λόγω Covid19 την ομάδα εκπροσώπησε μόνο  το μέλος του Δ.Σ. Σίμος Συμεωνίδης συνοδευόμενος από την εγγονούλα του.

---- Το «ψητοπωλείο» Μπακάρας συνεχίζει να αποτελεί το αγαπημένο στέκι όλης της μπασκετικής οικογένειας του ΓΣΠ αθλητών και μη που απολαμβάνουν καθημερινά τις νοστιμιές που τους ετοιμάζει ο συμπαθέστατος Γιάννης, ιδιοκτήτης του καταστήματος. Όπως λόγου χάρη ο Μακ Κλέιν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έχει δωρίσει στον Μπακάρα ένα κάδρο με τη φανέλα του στην Εθνική και την αφιέρωση στον «πιο χαμογελαστό άνθρωπο του κόσμου»

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Ιούνιος 2021 18:26
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο Λώλος εύχεται στον ΓΣΠ!

Ο Λώλος εύχεται στον ΓΣΠ!

26 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Σπανούλης: Όνειρο μας το Final Four

Σπανούλης: Όνειρο μας το Final Four

26 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ώρα ανόδου την Κυριακή!

Ώρα ανόδου την Κυριακή!

25 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Η 8η (διαχρονικά) δύναμη στην Ελλάδα!
H ΓΣΠάρα «ταξιδεύει» σήμερα για το όνειρο!
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας