Τελευταία ενημέρωση 12:56, 20 Απρ 2024

Δύο ομάδες με το ίδιο επιτελείο!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Δύο ομάδες, ένα ιατρικό επιτελείο. Δύο κορυφαίοι ορθοπεδικοί στο χώρο του αθλητισμού ο dr Nίκος Πισκοπάκης και ο γιος του Ανδρέας έχουν αναλάβει την ιατρική παρακολούθηση των παικτών τόσο του Ατρόμητου όσο και του ΓΣ Περιστερίου. Με την ίδια επιτυχία, απόρροια της πολυετούς παρουσίας ειδικά του πατέρα Πισκοπάκη που βρίσκεται στον Ατρόμητο από το 2005 με τον ερχομό του Γιώργου Σπανού. Πλέον ο Ατρόμητος είναι για εκείνον κάτι σαν οικογένεια του. Αργότερα στο team προστέθηκε και ο γιος του Ανδρέας ανερχόμενος και καταξιωμένος πια ορθοπεδικός που ακολουθεί τις ίδιες ράγες της επιτυχίας. Εδώ και δύο χρόνια το team Πισκοπάκη έχει λοιπόν αναλάβει και τον ΓΣ Περιστερίου. Στη φωτό, ο , Νίκος Πισκοπάκης όρθιος, έχοντας παραχωρήσει συμβολικά την καρέκλα του στο γραφείο του στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών σηματοδοτώντας την διαδοχή από πατέρα σε υιό.

 

2 xρόνια χωρίς τον Κώστα!

Ήταν Πέμπτη 30 Μαϊου του 2019 όταν έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του και όλους τους Έλληνες που τον αγάπησαν μέσα από τους ρόλους του σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο. Πολύ αγαπητός ήταν όμως και στους φιλάθλους του Ατρόμητου, ο τραγουδιστής του αυθεντικού ύμνου. Στη φωτό μαζί με τον Γιώργο Σπανό σε εκδήλωση της ομάδας.

 

6 χρόνια χωρίς τον Τάκη!

Πέρασαν κιόλας έξι χρόνια από το θάνατο του Τάκη Μιχαλέτο. Ήταν Μάιος του 2015, όταν έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών ένα από τα πιο αγαπητά στελέχη της «οικογένειας του Ατρόμητου κατέχοντας για δέκα ολόκληρα χρόνια τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας της ΠΑΕ καθώς και του Υπεύθυνου του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου.

Πήραν πάλι ζωή!

Ζωή απέκτησαν πάλι τα γήπεδα της πόλης που είχαν ερημώσει εδώ και έξι σχεδόν μήνες μετά το άνοιγμα των αθλητικών Ακαδημιών. Επιτέλους τα παιδιά επέστρεψαν στο χώρο που αθλούνται και διασκεδάζουν ταυτόχρονα, επιτέλους οι ομάδες θα μαζέψουν τα συντρίμμια τους και θα ανασυνταχθούν γιατί είναι γεγονός ότι με κλειστές τις ακαδημίες δεν μπορούν να επιβιώσουν. Το θέμα είναι να τηρούνται τα πρωτόκολλα στο μέτρο του δυνατού για να περάσουν τα παιδιά ένα ευχάριστο καλοκαίρι μέχρι να φύγουν για διακοπές.

«Άνοστη» χρονιά!

Λένε πολλοί ότι η φετινή χρονιά είναι αποτυχημένη για τον ΓΣ Περιστερίου.  Για να  σας πω την πάσα αλήθεια η γνώμη μου είναι διαφορετική. Πετυχημένη μπορεί να μην σας πω ότι είναι, πάντως αποτυχημένη δεν μπορώ να την πω. Και ας βαρεθήκαμε να αλλάζουμε παίκτες και προπονητές σαν τα πουκάμισα. Το «πιστεύω» μου είναι ότι ήταν μια «άνοστη» χρονιά όχι αποτυχημένη. Και θα σας εξηγήσω αμέσως παρακάτω το «γιατί».

Που δεν περιμένεις!

Ο ΓΣΠ πήγε στον τελικό του Super Cup αποκλείοντας τον Παναθηναϊκό με προπονητή τον Παπανικολόπουλο και έχασε από τον Προμηθέα. Με προπονητή τον Πεδουλάκη έχασε την πρόκριση στους «16» του BCL κυριολεκτικά στο ένα σουτ. Με προπονητή τον Μανωλόπουλο τερμάτισε στην 6η θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Η τετράδα ήταν ο στόχος, εμφανίστηκαν Λαύριο και ΠΑΟΚ γιατί πάντα εμφανίζονται ομάδες που δεν περιμένεις σε ένα πρωτάθλημα και βγήκε έκτος. Αποτυχία είναι όλα αυτά;

Διέπρεψε το πόλο!

Η πιο πετυχημένη περιστεριώτικη ομάδα για φέτος και δεν χωρά καμία αμφιβολία είναι αυτή του πόλο του ΓΣΠ. Που τερμάτισε στην πρώτη τετράδα της Α1 κατηγορίας και κέρδισε πανηγυρικά την έξοδο της στην Ευρώπη. Αν πριν μερικά χρόνια ρωτούσες κάποιους «εραστές» της Υδατοσφαίρισης όπως τον Λιγνό και τον Φέγγο ότι το πόλο του ΓΣΠ θα έβγαινε στην Ευρώπη ίσως και να σε αποκαλούσαν «τρελό». Το πόλο διέπρεψε και του αξίζουν συγχαρητήρια.

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Ιούνιος 2021 17:24
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας