Τελευταία ενημέρωση 21:19, 23 Απρ 2024

Κοξένογλου:«Μας περιμένει ένα καλοκαίρι με πολλή δουλειά»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Over Fm και στον δημοσιογράφο Γιάννη Γιαννόπουλο παραχώρησε σήμερα η  Α' Αντιπρόεδρος του Ατρόμητου και Αναπληρώτρια Πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Κάτια Κοξένογλου.

Μεταξύ άλλων είπε τα εξής όσον αφορά τον Ατρόμητο:

Για τα 98 χρόνια:«Το περασμένο Σαββατοκύριακο έγιναν πολύ ωραίες εκδηλώσεις στο γήπεδο και στους δρόμους της πόλης ενώ κι εμείς με αναρτήσεις στα social media και με βίντεο κάναμε αναφορά για να υπενθυμίσουμε στον κόσμο τα γενέθλια μας»

Για την ομάδα:«Αυτό το καλοκαίρι μας περιμένει πολλή δουλειά. Πάμε να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα που θέλει υπομονή. Η αλήθεια είναι ότι μας έλειψε η Ευρώπη και άμα μια -δύο χρονιές δεν πηγαίνεις καλά σου κακοφαίνεται και οι φίλαθλοι θέλουν πάντα το καλύτερο. Με τη δουλειά που γίνεται αξίζει στον Ατρόμητο να είναι πιο ψηλά. Ήδη έχουν αποχωρήσει αρκετοί παίκτες, που σημαίνει ότι η ομάδα θα απαρτίζεται από νέα πρόσωπα».

Για την επιστροφή των φιλάθλων:«Είναι πολύ πιθανόν το νέο πρωτάθλημα να ξεκινήσει με την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες με ποσόστοση, χρειάζεται μια προσεκτική οργάνωση, θα υπάρχει ένα αυστηρό πρωτόκολλο, γενικά είναι πολλοί οι τομείς που έχουμε να κάνουμε νέα πράγματα».

Για το γήπεδο:«Τρέχει ένα πρότζεκτ που θα υλοποιηθεί την επόμενη σεζόν. Θα γίνουν κάποιες εργασίες που θα κάνουν το γήπεδο μας ακόμη καλύτερο και θα προσφέρει καλύτερες συνθήκες στους φιλάθλους μας».

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Ιούνιος 2021 20:50
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας