Τελευταία ενημέρωση 23:27, 18 Απρ 2024

Ti είδαν τα μάτια μου και άκουσαν τα αφτιά μου!

Κατηγορία Ποδόσφαιρο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

--- Καλή ανοσία φιλαράκια μου. Το μάθαμε και αυτό. Να ευχόμαστε καλή ανοσία όταν κάποιος φίλος μας κάνει το εμβόλιο για τον Covid-19. Γηράσκω αεί  διδασκόμενος. Όσο και αν μεγαλώνεις πάντα κάθε μαθαίνεις, σημασία έχει να είμαστε όλοι καλοί να ανταμώνουμε και να χαλαρώνουμε. Εσείς το ξέρω χαλαρώνετε όταν με διαβάζετε, για να μην πω ότι οι περισσότεροι με απολαμβάνετε όταν γράφω κανένα κουτσομπολιό παραπάνω.

--- Εγώ από το προηγούμενο σημείωμα μου, έκανα εκτίμηση για το μέλλον του Ανδρέα Παχατουρίδη και είδατε πόσο καπάτσα είμαι. Δικαιώθηκα πανηγυρικά. Άμα θυμάστε καλά έγραψα επί λέξει ότι «Η δική μου οπτική χωρίς να έχω καμία πληροφορία «λέει» ότι ο Παχατουρίδης θα ξανακατέβει. Αυτό δείχνουν οι πράξεις του». Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις η φίλη σας η Ρουμπίνη έπεσε διάνα.

--- Η πρόθεση του Ανδρέα Παχατουρίδη για να είναι εκ νέου υποψήφιος και κατά συνέπεια πάλι δήμαρχος και πέρα από το 2023 έγινε επίσημα γνωστή…εμμέσως. Με αφορμή μια δημοσκόπηση του portal PeristeriNews.gr με τίτλο:« Η Άποψη του κόσμου για την επόμενη μέρα στην πόλη» που προκάλεσε την κοινή δήλωση των Αντιδημάρχων και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου οι οποίοι ανακοίνωσαν την εκ νέου υποψηφιότητα του Ανδρέα Παχατουρίδη και στις επόμενες εκλογές.

---- Τώρα ως προς τα ευρήματα της δημοσκόπησης πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.peristerinews.gr/dimoskopisi-peristerinews-gr-i-apopsi-tou-kosmou-gia-tin-epomeni-mera-stin-poli/ και δείτε τα. Αυτό που θέλω να σχολιάσω είναι ότι οι πολίτες ανάλογα με την «ειδικότητα» του Αντιδημάρχου ψήφισαν θετικά ή αρνητικά. Ο νεαρός Γιώργος Τσίνας που έχει αναλάβει την ψηφιακή μετάβαση της πόλης συγκέντρωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους (73%).

---- Και για μη λέτε ότι είμαι εγκάθετη και έχω προκατάληψη, τις περισσότερες αρνητικές ψήφους ποιος τις πήρε; Ο Τσαλίκης τις πήρε (53%). Κι εντάξει να το καταλάβω ένας αντιδήμαρχος που έχει ένα «βαρύ χαρτοφυλάκιο» να πάρει περισσότερες αρνητικές ψήφους από κάποιον άλλον που έχει πιο «ελαφρύ». Ο Τσαλίκης όμως που ασχολείται με τον Πολιτισμό από πού και ως που να έρθει ουσιαστικά τελευταίος ενώ στις εκλογές βγήκε δεύτερος;

--- Με τον Τσαλίκη συμβαίνει αυτό που σας έχω ξαναπεί. Είμαι μακριά από το περιστεριώτικο dna και φαίνεται. Από τα Χριστούγεννα έχουμε να τον δούμε. Πατάει καθόλου στην πόλη; Ούτε που ξέρω ούτε που ρωτώ. Κάτι διαδικτυακές ευχές έδωσε για το Πάσχα και μην τον είδατε τον Παναγή. Να είσαι αντιδήμαρχος Πολιιτισμού, δηλαδή να έχεις το πιο ξέγνοιαστο χαρτοφυλάκιο και να παίρνεις τις περισσότερες αρνητικές ψήφους δείχνει πρόβλημα.

---- Για να κάνω κι ένα καλό ερώτημα, αφού θα κατέβει ξανά υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ο Ανδρέας Παχατουρίδης θα συμπεριλάβει πάλι στο ψηφοδέλτιο του και τον τρισμέγιστο Παναγιώτη Ρούμπα;  Να ξέρω για να κάνω το κουμάντο μου από τώρα να ετοιμάσω τη σταυροδοσία.  Προσωπικά δαγκωτό θα του το ρίξω, η πόλη μας χρειάζεται τον Ρούμπα αλίμονο μας αν δεν συνεχίσει το τεράστιο αυτοδιοικητικό του έργο.

----Γιάννης Αμπαρτζάκης! Για τους περιστεριώτες των ‘80s και των ‘90ς μορφή. Oggi για την ένδυση  και Cotton Club για διασκέδαση. Με το πούρο και τα γυαλιά ηλίου σήμα κατατεθέν, μιας προσωπικότητας που «σημάδεψε» επιχειρηματικά την πόλη. Ο Γιάννης Αμπαρτζάκης  «έφυγε» σε ηλικία 85 ετών. Ο Θεός να τον αναπαύσει!.

---- «Καρφιά» έριξε ο Σάββας Παντελίδης τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Μιλώντας μετά το τελευταίο παιχνίδι του Ούμπιντες τόνισε ότι: «Η κακή ψυχολογία που υπήρχε κάποιες στιγμές στην ομάδα και το κακό κλίμα που δημιουργήθηκε, και δεν μιλάω για τη διοίκηση, προσπάθησε να τον κάνει να τελειώσει το ποδόσφαιρο με λάθος τρόπο». Δεν χρειάζεται να σας πω σε ποιον αναφέρεται…

---Ανατριχιαστικό αντίο στον Ούμπιντες είπαν οι Fentagin. Mετά το τέλος του αγώνα με τον Βόλο ανέβηκαν στην κερκίδα τους και αποθέωσαν τον παίκτη που τίμησε τη φανέλα του Ατρόμητου για 8 χρόνια. Αυτά τα παιδιά κάνουν υπέροχη δουλειά μεταλαμπαδεύουν την ιδέα του Ατρόμητου στις νέες γενιές, είναι το αποκούμπι μας για ένα καλύτερο «αύριο».

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Ιούνιος 2021 13:36
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας