Τελευταία ενημέρωση 03:03, 05 Ιουλ 2022

Fentagin:«Διαφορετικές γενιές βγήκαν στους δρόμους»!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τη δικαιολογημένη ικανοποίηση τους για το απόλυτα πετυχημένο τριήμερο που διοργάνωσαν για τα 98 χρόνια του Ατρόμητου εξέφρασαν με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι φίλαθλοι:
Αναλυτικά: «Το σημαντικότερο και πιο ενθαρρυντικό μήνυμα που μας έδωσε η προηγούμενη Κυριακή είναι οι διαφορετικές γενιές ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΩΝ που βγήκαν στον δρόμο για το καμάρι της πόλης.
Κόσμος της ομάδας που είχαμε να δούμε χρόνια, παλιότερες γενιές που έχουν φάει τα γήπεδα με το κουτάλι για τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ, γενιές που έζησαν τα πέτρινα χρόνια της ομάδας μα δεν το έβαλαν κάτω και τώρα βλέπουν τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ έτσι όπως τον ονειρεύονταν.
Ειδική αναφορά θα γίνει όμως στις γενιές που έρχονται. Στις νέες γενιές, στο μέλλον της πόλη μας, στις επόμενες γενιές ΑΤΡΟΜΗΤΑΙΩΝ. Μπαμπάδες με τα καροτσάκια, μαμάδες με τα παιδιά στο χέρι έδωσαν άλλο νόημα στα 98α γενέθλια της ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑΣ.
Πολλά παιδιά δεν έχουν μπει ακόμα γήπεδο, άλλα το έχουνε ζήσει και άλλα το αναπολούν από τα λεγόμενα των γονιών τους. Αρκετά πήρανε μια πρώτη γεύση την Κυριακή και από τότε η λέξη ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ έχει μπει στην καθημερινή τους ζωή. Ως FENTAGIN νιώθουμε περήφανοι που στα παιδιά μας αρχίζει και μπαίνει το dna του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, όλα όσα αγαπάμε και για όσα έχουμε αγωνιστεί.
Στα προηγούμενα φεστιβάλ που διοργάνωνε ο σύνδεσμος υπήρχαν αρκετές φορές δραστηριότητες για τις μικρές ηλικίες. Στο επόμενο διάστημα ετοιμάζονται ωραία πράγματα και δεν θα λείψουν οι δράσεις που θα κάνουν τα παιδιά μας ακόμα πιο χαρούμενα.
Απο γενιά σε γενιά...
FENTAGIN 1980
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τίμησαν τους νεκρούς του μπλόκου στο Λόφο! »
Μπακαράς
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ξεκινάει σήμερα προετοιμασία

Ξεκινάει σήμερα προετοιμασία

04 Ιουλ 2022 ΠΑΕ Ατρόμητος

Αποχώρησε ο Γκέκας

Αποχώρησε ο Γκέκας

04 Ιουλ 2022 Ιπποκράτης

Συμφώνησε και μένει ο Ροτάριου

Συμφώνησε και μένει ο Ροτάριου

03 Ιουλ 2022 ΠΑΕ Ατρόμητος

Πήρε και Μπράντον Μπράουν!

Πήρε και Μπράντον Μπράουν!

02 Ιουλ 2022 ΓΣ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας