Τελευταία ενημέρωση 11:52, 19 Απρ 2024

Σε ένα ακόμη Ευρωπαϊκό συνέδριο «παρών» ο Ατρόμητος!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Παρών σε ένα ακόμη Ευρωπαϊκό Συνέδριο που «δυναμώνει» τη φωνή του ήταν ο Ατρόμητου καθώς η Κάτια Κοξένογλου τον εκπροσώπησε στο «Club Advisory Platform» (CAP) που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη.

Η ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα εξής:«Είχα τη τιμή να εκπροσωπήσω την ΠΑΕ Ατρόμητος με την ιδιότητα της Αντιπροέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου στο διεθνές φόρουμ «Club Advisory Platform» (CAP) που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη έπειτα από πρόσκληση της Ένωσης Λιγκών (European Leagues).

To φόρουμ αυτό λειτουργεί ως Συμβουλευτική Πλατφόρμα και φιλοξενήθηκε από την ισπανική LaLiga. Πραγματοποιήθηκε με σκοπό να εξευρεθούν οι λόγοι που οδήγησαν στην κρίση με τη δημιουργία της «Super League» μέσα σε 48 ώρες και τις συνέπειες που δημιούργησε σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο.
Όλοι οι συμμετέχοντες συμφωνήσαμε ότι το Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο αξίζει ένα καλύτερο μοντέλο προστατεύοντας τις αξίες του και βελτιώνοντας τις δομές του έτσι ώστε να σιγουρέψει ένα καλύτερο μέλλον για την Ευρωπαϊκή Κοινότητα».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τους οφείλουμε την ύπαρξη του Ατρόμητου! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας