Τελευταία ενημέρωση 11:26, 20 Απρ 2024

Κοξένογλου:«Να σβήσουμε την 25η Μαϊου από το παγκόσμιο καλεντάρι»!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η Αντιπρόεδρος του Ατρόμητου Κάτια Κοξένογλου παραβρέθηκε  με την ιδιότητα της Αναπληρώτριας Προέδρου της Super League στην εκδήλωση που διοργάνωσε (την Τρίτη 25 Μαϊου 2021) το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Ζάππειο Μέγαρο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα εξαφανισμένα παιδιά.

Σε ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε τα εξής:

«Η 25η Μαϊου έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως «Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά» όμως με οδηγό το «Χαμόγελο του Παιδιού» και συνοδοιπόρους όλους όσοι απλώνουν δίχτυ προστασίας οφείλουμε να ενεργοποιήσουμε κάθε κύτταρο που θα κάνει καλύτερο τον κόσμο μας!
Εκπροσωπώντας την Super League Ελλάδας ως Αναπληρώτρια Πρόεδρος, παραβρέθηκα μαζί με τον πρόεδρο κ. Λεωνίδα Μπουτσικάρη στην εκδήλωση που διοργάνωσε (την Τρίτη 25 Μαϊου 2021) το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Ζάππειο Μέγαρο.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι ομάδες της Super League στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και της πρωτοβουλίας Football Cares, συμμετέχουν ενεργά στα προγράμματα Amber και Missing Alert Hellas καλώντας όλους τους πολίτες να κατεβάσουν το Missing Alert App στο κινητό τους. Μάλιστα σύντομα θα ανακοινωθούν και νέες πρωτοβουλίες που θα διεθνοποιήσουν ακόμη περισσότερο την τεράστια προσπάθεια που κάνει το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Όλοι μαζί μπορούμε! Όλοι μαζί θα παλέψουμε για να «σβήσουμε» την 25η Μαϊου από το Παγκόσμιο Καλεντάρι!

Δείτε την ανάρτηση εδώ

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Μάιος 2021 12:43
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας