Τελευταία ενημέρωση 18:49, 19 Απρ 2024

Ο πρώην Νέος Πανιώνιος γίνεται ξανά Νέος Πανιώνιος!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πιο παλιά τον ξέραμε ο...Νέος Πανιώνιος. Μετά έγινε σκέτο «Πανιώνιος». Τώρα ξαναγίνεται...Νέος Πανιώνιος. Για να βγει πάλι ευνοημένος. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του SDNA, τα χρέη του Πανιώνιου προς τρίτους σβήνονται με φωτογραφική διάταξη που κατέθεσε σήμερα ο Λευτέρης Αυγενάκης!

Ο Πανιώνιος αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική αφού μετά τον αγωνιστικό υποβιβασμό του στην SL2, τα χρέη ήταν δυσθεώρητα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ανέλαβε..,. δράση και με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, σβήνει κατ’ εξαίρεση τα χρέη προς τρίτους (πλην αθλητών) των ομάδων που υποβιβάστηκαν από 1/4/2020 μέχρι 31/12/2020.

Η συγκεκριμένη τροπολογία είναι φωτογραφική καθώς τη συγκεκριμένη (και περιορισμένη) περίοδο μηνών, μόνο ο Πανιώνιος έχει υποβιβαστεί.

Προφανώς και η θέση της ομάδας της Νέας Σμύρνης σε σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι στη Super League, στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου δηλαδή, από την άλλη, όμως, υπάρχουν πάντα ζητήματα ηθικής τάξεως κυρίως σε ότι αφορά τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί προς τρίτους, διάφορες εταιρίες για παράδειγμα, που κινδυνεύουν άμεσα να χάσουν τα χρήματα τους.

Σύμφωνα λοιπόν, με πληροφορίες του SDNA, τα ιδρυτικά αθλητικά σωματεία που κατέλαβαν τη θέση της υποβιβασθείσας ΑΑΕ από την 1η Απριλίου 2020 έως τις 31/12 του ίδιου χρόνου, μπορούν να ιδρύσουν νέα Αθλητική Ανώνυμη Εταιρία για το ίδιο άθλημα η οποία δεν υπεισέρχεται και δεν καθίσταται καθολικός διάδοχος των υποχρεώσεων της υποβιβασθείσας Ανώνυμης Εταιρίας προς το Δημόσιο, τους ασφαλιστικούς οργανισμούς και τους οργανισμούς κοινής ωφελείας καθώς και στο σύνολο των μη αγωνιστικών οφειλών προς τρίτους, ανεξαρτήτως της πορείας της εκκαθάρισης».

Έτσι, ο «άνθρωπος των ειδικών αποστολών», Λευτέρης Αυγενάκης, δίνει το δικαίωμα στον Ερασιτέχνη να ιδρύσει νέα αθλητική εταιρία απαλλαγμένη από χρέη (πλην αθλητών)

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας