Τελευταία ενημέρωση 00:35, 19 Απρ 2024

Παίξε για τον κόσμο σου και μόνο!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

O Ατρόμητος καλείται να πάρει την νίκη την Κυριακή απέναντι στον Πανιώνιο που θα τον φέρει στην Ευρώπη,τόσο  για τον κόσμο του που του στάθηκε όσο τίποτα,όσο και για την ιστορία του και το γόητρο.

Η νίκη απέναντι στον Πανιώνιο είναι καθοριστική,μετά την ανακοίνωση  ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα λάβει μέρος στα Play off διότι δεν πήρε αδειοδότηση.
 
Μπορεί φέτος η ομάδα του Ατρόμητου να μην έχει την καλύτερη απόδοση αλλά αν σκεφτεί κανείς μετά την έλευση του Νιόπλια η ομάδα πήρε τα πάνω της και τώρα είναι στη μάχη της Ευρώπης παρά τα τόσα προβλήματα.
 
Δικαιολογίες δεν υπάρχουν ο Ατρόμητος πρέπει να παίξει  στην Ευρώπη και  εκτός ότι δεν φταίει αυτός για τις αποφάσεις ,δεν μπορεί να αφήσει την θέση αυτή και να μην την διεκδικεί ισάξια,διότι Ατρόμητος είσαι και ήσουν!
 
Ο κόσμος του περιμένει πως και πως τις Κυριακές να πάει γήπεδο και μόνο για αυτόν αλλά και για τον ίδιο τους τον εγωισμό η ομάδα πρέπει να βγεί  στην Ευρώπη.
 
Σίγουρα οι φίλαθλοι του Περιστερίου δεν είναι ευχαριστημένοι απο την θέση της ομάδας φέτος ,αλλά ο Ατρόμητος είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να κυνηγάει όλους τους στόχους σήμερα και πάντα!
 
Το μήνυμα των FENTAGIN:

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ,ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΛΥΠΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΧΑΡΕΣ ΜΑΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΕ Γ' ΚΑΙ Δ' ΕΘΝΙΚΗ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΙΞΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ!!

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!!

35 ΧΡΟΝΙΑ FENTAGIN!!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Μάιος 2015 17:25
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Επιστρέφει o Κιβρακίδης με Πανιώνιο »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας