Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φιλική νίκη με Όμιλο η Κ20 (2-1)

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την ευκαιρία να δει την κατάσταση των παικτών του μιας και δεν έχει αγωνισιτκές υποοχρεώσεις το Σαββατοκύριακο (αναβλήθηκε το ματς με τον Πανιώνιο) είχε ο προπονητής του Ατρόμητου Κ20 Γιώργος Κορακάκης στο σημερινό νικηφόρο φιλικό με αντίπαλο τον ΑΟ Περιστερίου (2-1) που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο «Νταμάρι».

 

O ταλαντούχος προπονητής χρησιμοποίησε όσους παίκτες είχε στη διάθεση του και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από όσα είδε μέσα στο γήπεδο. Και τα δύο γκολ πέτυχε ο Ζούκας. Αρχικά στο 65’ και ύστερα στο 80’. Ο Όμιλος είχε προηγηθεί με τον Παπαναστασίου στο 20’.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Κ20:Καλογεράς, Τζιτζικαλάκης, Κονταξής, Κρουσέλ, Κωστούλας, Δημ. Παναγιωτόπουλος, Τσατσόπουλος, Εκτ. Παναγιωτόπουλος, Ζούκας, Νταβιώτης. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι Κυρίτσης, Χαραλάμπους, Μπαλάσκας, Δημ. Παναγιωτόπουλος, Παυλής, Κομνηνός, Βλάχος, Σιάνος, Εκτ. Παναγιωτόπουλος, Κυριλίδης.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Περτσάς, Ιατρούδης, Μπούζας, Θανόπουλος, Χρόνης, Πλέστης, Μπόσιος, Χέλμης, Παπαναστασίου, Ηλιάδης, Αργυρός.