Τελευταία ενημέρωση 19:36, 18 Απρ 2024

Προγνωστικά Κυριακής: Δυάδα για Τσαμπιονς Λιγκ και οι Βάσκοι

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παρόμοιο παιχνίδι με αυτό της Μάιντζ με την Ντόρτμουντ, για τα προγνωστικά Κυριακής,  είναι η συνάντηση της Μίλαν με την Κάλιαρι. Αδιανόητα πράγματα από τους «ροσονέρι», ούτε ο πιο… τρελός οπαδός τους δεν περίμενε αυτό που συνέβη σε διάστημα 72 ωρών στο Τορίνο.

Το 0-3 επί της Γιουβέντους είναι μία απ’ τις μεγαλύτερες εκτός έδρας νίκες κόντρα στους «μπιανκονέρι».Και κόντρα στην Τορίνο λίγο έλειψε να πετύχει το απόλυτο ρεκόρ συλλόγου. Το 0-7 ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη της μετά το 0-8 απέναντι στη Τζένοα πριν… 66 χρόνια!

Στο κατάλληλο σημείο ξαναβρίσκει τη φόρμα της, αφού μετά απ’ αυτά τα διπλά, το μόνο που χρειάζεται είναι μία νίκη στα δύο τελευταία ματς. Την ώρα που γραφόντουσαν αυτές οι γραμμές, δεν είχε γίνει ακόμη το ντέρμπι της Γιουβέντους με την Ίντερ. Αν η Γιούβε έχασε, η Μίλαν είναι δεδομένα στο Champions League. Σε αυτή την περίπτωση το ερώτημα είναι αν θα έχει την ίδια… σκοτούρα για τη νίκη. Θεωρώ πως ναι.

Απ’ την πλευρά τους οι Σαρδηνοί, μπορεί να μην είναι αδιάφοροι όπως η Μάιντζ, ωστόσο με πέντε βαθμούς διαφορά από την Μπενεβέντο, δύσκολα θα κινδυνέψουν. Κι αν χρειαστούν κάτι, θα το βρουν σε μια εβδομάδα στο παιχνίδι με την Τζένοα.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά  

 

 

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας