Τελευταία ενημέρωση 09:38, 20 Απρ 2024

Λούδης: «Στόχος ο τελικός του Κυπέλλου»!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μεγάλη ικανοποίηση για την παρουσία του Περιστερίου στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο εξέφρασε ο πρoπονητής της ομάδας Κώστας Λούδης, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για το μεγάλο στόχο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μιλώντας για το τελευταίο ματς με τον Απόλλωνα, ο Κώστας Λούδης το χαρακτήρισε ένα ματς σκληρό, πολύ υψηλού επιπέδου και ρυθμού, ενώ αποτιμώντας τη χρονιά στο πρωτάθλημα είπε:

«Είναι λίγα τα λόγια για την ομάδα μας και τους παίκτες μας. Με εκπλήσσουν συνεχώς. Το ότι χάνουμε από τον Απόλλωνα στα πέναλτι και υπάρχει στενοχώρια στην ομάδα που δεν καταφέραμε να πάμε τη σειρά σε τρίτο ματς, αυτό είναι τεράστιο κέρδος για το φετινό Περιστέρι. Ο Απόλλων είναι ομάδα με τεράστιο μπάτζετ, μία ομάδα που φτιάχτηκε με στόχο τον τελικό της Α1 και τη διάκριση στην Ευρώπη.

Το Περιστέρι, από την άλλη πλευρά, ήρθε για να μείνει στην Α1. Πριν από δύο χρόνια δήλωσα ότι το Περιστέρι θα έρθει, θα μείνει και θα πρωταγωνιστήσει στην Α1. Το πετύχαμε λίγο νωρίτερα».

Για τη συνέχεια και τις υποχρεώσεις του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Κώστας Λούδης ανέφερε:

«Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε, να ξεκουραστούμε και από Δευτέρα να μπούμε στη διαδικασία του Κυπέλλου, που είναι ένας μεγάλος στόχος, αφού πραγματικά η τύχη μας χαμογέλασε στην κλήρωση. Πρέπει να προετοιμασθούμε για να κερδίσουμε ομάδες ισάξιες με εμάς, ξεκινώνατς από τον ΠΑΟΚ. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι – άλλωστε και και εκείνοι θεωρούν τον εαυτό τους τυχερό, που απέφυγε τον Ολυμπιακό, τον Απόλλωνα και τη Βουλιαγμένη.

Αυτά θα είναι δύσκολα παιχνίδια και διαφορετικά από των πλέι οφ, ό που ήμασταν αουτσάιντερ και στα δύο ματς. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και ελπίζω να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το μεγάλο μεγάλο στόχο -κατά πολλούς άπιαστο όνειρο- να μπορέσει η ομάδα να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ξεκινά αύριο το ταξίδι για τον τελικό »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας