Τελευταία ενημέρωση 09:00, 19 Απρ 2024

Παντελίδης: «Κάποιος ήθελε να σταματήσει την μπάλα στον Ούμπιδες με λάθος τρόπο»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τα «καρφιά» του για την προσπάθεια να καταστραφεί απότομα η καριέρα του Χαβιέρ Ούμπιδες άφησε ο Σάββας Παντελίδης μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Βόλο στο Περιστέρι.

Ο Σάββας Παντελίδης τόνισε πως δεν αναφέρεται καθόλου στη διοίκηση του Ατρομήτου, εξήρε τον Αργεντινό μέσο για την προσφορά του στην ομάδα και τη γενικότερη καριέρα του και στάθηκε στη δύσκολή χρονιά που είχε η ομάδα του Περιστερίου.

Αναλυτικά: «Είμαι χαρούμενος που συνεργάστηκα μαζί του, εύχομαι να συνεχίσει να είναι στην ομάδα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί έχει βοηθήσει πάρα πολύ και, επίσης, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που του έδωσα έναν ωραίο τρόπο να τελειώσει την καριέρα του, παίζοντας μέσα στο γήπεδο, γιατί, πιστέψτε με, δεν ήταν έτσι τα πράγματα.
Δηλαδή, θεωρώ ότι η κακή ψυχολογία που υπήρχε σε κάποιες στιγμές στην ομάδα και ένα κακό κλίμα που δημιουργήθηκε έχει αιτία ότι κάποιος και δεν μιλάω για τη διοίκηση, προσπάθησε να τον κάνει να τελειώσει το ποδόσφαιρο με λάθος τρόπο».

Και συμπλήρωσε. «Είναι ένα παιδί που ο χαρακτήρας του παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία της ομάδας. Είναι ένα παιδί που πρέπει να δουλέψεις και να τον αναγκάσεις να σε σεβαστεί, γιατί έχει δει πάρα πολλά πράγματα, είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων που χρειάζεται πραγματικά να είσαι κοντά του για να καταλάβεις κάποια πράγματα».

Όσον αφορά τον Ατρόμητο. «Ήταν μια δύσκολη σεζόν από την αρχή μέχρι το τέλος, τελειώσαμε με μια νίκη, η "γεύση" που μένει είναι καλή από μια νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά, ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο βασικά, αλλά τις πιο μεγάλες ευκαιρίες τις είχαμε εμείς, μπορέσαμε και πετύχαμε ένα γκολ και κερδίσαμε το ματς».

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 16 Μάιος 2021 20:33
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η αποθέωση του Ούμπιδες συνεχίστηκε μετά το ματς! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας