Τελευταία ενημέρωση 11:25, 25 Απρ 2024

«Να αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας»

Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ανακοίνωση από καρδιάς που «μιλάει» το συναίσθημα πάνω απ' όλα εξέδωσε η διοίκηση της Κηπούπολης η οποία περιμένει να βγει πιο δυνατή από τη φετινή περιπέτεια και τον υποβιβασμό.

 

«Η πίεση στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο σύλλογός μας είναι μεγάλη για όλους μας. Την απόλυτη ευθύνη για την πορεία της ομάδος μας την φετινή σεζόν την έχει η διοίκηση και μόνο. Καλά θα κάνουμε σαν σωματείο που διακρίνεται για τον χαρακτήρα του και το ήθος του και όσοι ανήκουμε σε αυτό σε όποιο πόστο και αν βρισκόμαστε (διοίκηση-μέλη-προπονητικό τιμ-ποδοσφαιριστές-φίλαθλοι) να δείξουμε σε όλους αυτούς που ίσως πανηγυρίζουν για την αποτυχία μας ότι η οικογένεια της Κηπούπολης είναι πολύ δυνατή και πολύ μεγάλη. Δε νομίζω να υπάρχουν πολλά ερασιτεχνικά σωματεία που να έχουν κόσμο-φιλάθλους-συνδέσμους εκτός Αθηνών (Σύρος-Κρήτη-Κέρκυρα-Αστυπάλαια) και να ασχολούνται ενεργά με το σωματείο.

Γι αυτό όλοι μας θα πρέπει αυτές τις δύσκολες στιγμές να δείξουμε χαρακτήρα. Η επιλογή του Κώστα Ζαμπέτα σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για την ομάδα μας και σαν ύστατη προσπάθεια για την σωτηρία μας δεν ήταν τυχαία. Ξέρουμε καλά και τις προπονητικές ικανότητές του και την αρκετά μεγάλη ποδοσφαιρική του ιστορία και την προσωπικότητά του. Όπως ξέρουμε καλά και την μεγάλη έμψυχη περιουσία της ομάδος μας, ποδοσφαιριστές-φιλάθλους, γνωρίζουμε καλά ότι αυτοί είναι που μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους γράφουν την ιστορία μας. Θεωρούμε ότι ήταν μια κακή στιγμή άσχημα φορτισμένη και ένα ατυχές για το σωματείο μας γεγονός όλες αυτές οι δηλώσεις. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διαχειριστούμε τις υπόλοιπες αγωνιστικές της σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Άλλωστε όταν βγαίνεις εκτός προγραμματισμού και στόχων καλό είναι να κρατάς χαμηλούς τόνους, να μαθαίνεις από τις άσχημες ίσως επιλογές σου και τα λάθη σου και το κυριότερο μέσα από τις στάχτες σου να αναγεννιέσαι και να βγαίνεις δυνατότερος. Αυτό θα κάνουμε και εμείς στην Κηπούπολη. Αυτά λοιπόν για την πιο όμορφη γυναίκα της ερασιτεχνικής ποδοσφαιρικής Αθήνας και της ψυχής μας την Κηπούπολη. Τέλος καλή δύναμη καθαρές σκέψεις και καλό προγραμματισμό για τους στόχους που θα θέσουμε για την καινούρια σεζόν».

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Απρίλιος 2015 21:56
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σταμάτησε στα 5 γκολ η Κηπούπολη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας