Τελευταία ενημέρωση 11:11, 24 Απρ 2024

100 μέρες χωρίς νίκη ήταν πολλές!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Οι 100 σχεδόν μέρες χωρίς νίκη ήταν πολλές για τον Ατρόμητο.Πάρα πολλές. Για το επίπεδο του Ατρόμητου, για το πρεστίζ του, για τη δυναμική του που τον έχει καθιερώσει πολύ υψηλά στην συνείδηση των φιλάθλων.

Σε μια άσχημη χρονιά όμως όπως η φετινή όλα μπορούν να συμβούν. Τουλάχιστον σήμερα πήγε στο Αγρίνιο και πήρε τη νίκη με 3-1, πολύ εύκολα, απέναντι στον Παναιτωλικό που καιγόταν περισσότερο. Ο Ατρόμητος μπορεί να μπήκε στη λογική των μαθηματικών και των υπολογισμών όμως ποτέ δεν κινδύνεψε σοβαρά. Τέλος καλό μπορεί να το πεις, όλα καλά όχι πάντως, την ομάδα την περιμένει ένα ζεστό καλοκαίρι με σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ.

                                             Το ματς

Από τη μία ο Παναιτωλικός ήθελε να αυξήσει τις πιθανότητές του να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και από την άλλη ο Ατρόμητος, αν και δεν είχε ξεκαθαρίσει τελείως με την αποφυγή του μπαράζ, ήθελε κυρίως να διασκεδάσει τις κάκιστες εντυπώσεις των τελευταίων μηνών.

Τελικά, υπερίσχυσε το κίνητρο των φιλοξενούμενων, που εκμεταλλεύθηκαν στο απόλυτο τις ευκαιρίες τους, αρχικά στο 11’ με την υπέροχη ενέργεια και το τελείωμα του Ραμπέλο, ενώ ο Χιλιανός στο 20’ έδωσε την ασίστ για το γκολ του Ενσικουλού, με τον Κονγκολέζο να γράφει το 2-0, βάζοντας πολύ γερές βάσεις για τη νίκη των φιλοξενούμενων.

Με τον Ατρόμητο να έχει τον απόλυτο έλεγχο, οι δύο ομάδες βγήκαν από τα αποδυτήρια για το δεύτερο ημίχρονο, με τον Παναιτωλικό να διατηρεί την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να βάζει επί της ουσίας στον Θεοδωράκη, αλλά και γενικότερα στην άμυνα των Περιστεριωτών.
Ενδεικτικό της απογοήτευσης των παικτών του Δέλλα ήταν το εντελώς αψυχολόγητο πέναλτι του Μεντίνα πάνω στον Γιακουμάκη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μανούσος στο 88’ από την άσπρη βούλα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με πέναλτι στην άλλη περιοχή, καθώς ο Θεοδωράκης ανέτρεψε τον Καρέλη (με τον Γκορτσίλα να μπορούσε να αφήσει τη φάση, αφού ο Ματσόλα έβαλε άμεσα το γκολ) και ο Ματσόλα στο 91’ έβαλε την τελευταία πινελιά στο ματς.

Παναιτωλικός: Κνετ - Μανθάτης (82’ Μεντίνα), Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης (62’ Καρέλης) Ντάλσιο - Εντινγκά, Ντίας - Μπαρμπόσα, Μεντόσα (41’ Ματσόλα), Ντουάρτε (62’ Γιάκολις) - Βέργος (63’ Ταχάρ).
Ατρόμητος: Θεοδωράκης (90’+6’ Σάλτας) - Γκάλο (68’ Κωτσόπουλος), Γούτας, Στρούγγης, Γκαλβάο - Ούμπιδες (64’ Νάτσος), Σάλομον - Γιακουμάκης, Ραμπέλο (90’+6’ Οικονομίδης) - Ενσικουλού (65’ Νταβιώτης), Μανούσος.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Μάιος 2021 22:20
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας