Τελευταία ενημέρωση 00:12, 24 Απρ 2024
Κατηγορία Γυναικείο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ξανθή Μυσιρλή, Κατερίνα Συρμή και Αλεξάνδρα Τσιρίτα «κυνηγούν το ποδοσφαιρικό τους όνειρο» με τη φανέλα του Ατρόμητου.

Η Γυναικεία Ομάδα του Ατρόμητου συμπληρώνει το κουαρτέτο των σωματείων που εκπροσωπούν την πόλη μας στο υψηλότερο επίπεδο των πρωταθλημάτων. Ο Ατρόμητος στους άνδρες στη Σούπερ Λίγκα, ο ΓΣΠ στην Basket League Ανδρών και  Α1 κατηγορία της Υδατοσφαίρισης  Ανδρών και ο Ατρόμητος στις γυναίκες στην Α’ Εθνική. Ένα πρωτάθλημα που μπορεί να είναι υποβαθμισμένο και καθαρά ερασιτεχνικό όμως αποτελεί τον καθρέπτη του γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα μας. Τρία κορίτσια  η  Ξανθή Μυσιρλή, η Κατερίνα Συρμή και η Αλεξάνδρα Τσιρίτα που κυνηγούν το ποδοσφαιρικό τους όνειρο με τη φανέλα του Ατρόμητοτυ τσούγκρισαν λοιπόν το πασχαλινό αυγό αποκλειστικά για την εφημερίδα μας και απάντησαν στις ερωτήσεις μας

----- Σε ποια ηλικία ξεκινήσατε ποδόσφαιρο, σε ποια ομάδα  και ποιο ήταν το κίνητρο για να το κάνετε;

ΜΥΣΙΡΛΗ:« Από μικρό παιδί θυμάμαι τον εαυτό μου να γοητεύεται με το ποδόσφαιρο ακολουθώντας τον πατέρα μου στα γήπεδα ο οποίος ήταν και ο κύριος λόγος που ασχολήθηκα με αυτό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσω σε ηλικία 7 ετών σε ακαδημία αγοριών έως ότου να έρθει η πρώτη μου εγγραφή σε γυναικείο σωματείο σε ηλικία 12 ετών, στις Αβαντίδες Χαλκίδας».

ΣΥΡΜΗ: «Ξεκίνησα να παίζω από μικρή ηλικία ποδόσφαιρο γύρω στα 7-8. Το κίνητρο ήταν ο αδερφός μου καθώς μου άρεσε πολύ  να αθλούμαι και πήγαινα προπονήσεις μαζί του . Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι θα με τραβούσε αυτό το άθλημα γιατί με έκανε να αισθάνομαι όμορφα.Η πρώτη ομάδα που ξεκίνησα ήταν μία δημοτική ομάδα που λεγόταν Δ.Α.Ο.Π.»

ΤΣΙΡΙΤΑ: « Από πολύ μικρή ηλικία ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο συμμετέχοντας σε διάφορα σχολικά πρωταθλήματα. Από το 2009 έως και φέτος ασχολήθηκα με την κολύμβηση σε ομάδα του Αιγάλεω για αυτό στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ατρομήτου ενσωματώθηκα πριν λίγους μήνες. Το κίνητρό μου ήταν η επιθυμία μου να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο».

----- Σε ποια θέση παίζετε και πως την επιλέξατε; Δική σας επιλογή ή από προπονητική εντολή;

ΤΣΙΡΙΤΑ:« Αγωνίζομαι στην θέση του τερματοφύλακα μετά από συνεννόηση με τον προπονητή μου».

ΣΥΡΜΗ:« Η θέση η οποία αγωνίζομαι είναι αριστερό-δεξί μπακ αλλά έχω παίξει και σε άλλες θέσεις ανά διαστήματα όπως στόπερ, χαφ καθώς και τερματοφύλακας. Η επιλογή ήταν του προπονητή γιατί εκεί πίστευε ότι θα βοηθούσα περισσότερο» .

ΜΥΣΙΡΛΗ:« Ένας σωστός αθλητής  πρέπει να είναι έτοιμος/η να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε θέση επιλέξει για εκείνον/η ο προπονητής του  . Η αλήθεια είναι ότι έχω αγωνιστεί στις περισσότερες θέσεις αλλά αυτή που προτιμώ να αγωνίζομαι είναι ως δεξί χαφ, είναι μία θέση με μεγάλες απαιτήσεις τόσο σε φυσική κατάσταση όσο και σε τεχνική κατάρτιση. 

----- Ποιο είναι το ποδοσφαιρικό σας πρότυπο;

ΤΣΙΡΙΤΑ: «Το ποδοσφαιρικό μου πρότυπο είναι ο Μάνουελ Νόιερ αλλα θαυμάζω και τον Λιονέλ Μέσι».

ΣΥΡΜΗ: «Ως πρότυπο έχω τον Λιονέλ Μέσι γιατί μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του». 

ΜΥΣΙΡΛΗ: «Αθλητής πρότυπο , ποδοσφαιριστής φαινόμενο και αυτός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Λιονέλ Μέσι! Ταλέντο μοναδικό και σπάνιο!».

----- Ο Ατρόμητος κάνει από φέτος μια νέα αρχή με μια νέα ομάδα. Ποιος είναι ο στόχος του στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής;

ΣΥΡΜΗ:«Ο στόχος της ομάδας είναι να προσπαθήσουμε όλες μαζί σαν σύνολο να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο».

ΜΥΣΙΡΛΗ: «Σίγουρα η επανέναρξη του πρωταθλήματος μας χαροποιεί ιδιαίτερα σαν ομάδα στην παρούσα φάση όπως είναι οι συνθήκες μας ενδιαφέρει να καταφέρουμε να αποδώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο , χωρίς τραυματισμούς και να τερματίσει η ομάδα όσο πιο ψηλά μπορεί βάσει των δυνατοτήτων της θέτοντας τις βάσεις για τις επόμενες χρονιές που θα ακολουθήσουν  παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο».

ΤΣΙΡΙΤΑ:« Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

----- Περιγράψτε την πιο ωραία φάση που σας έχει μείνει αξέχαστη ή όταν τη θυμάστε σας προκαλεί ευχαρίστηση και σε ποιο παιχνίδι ήταν;

ΤΣΙΡΙΤΑ: «Προς το παρόν η καλύτερη στιγμή σε ποδοσφαιρικό μου αγώνα ήταν σε  σχολικό πρωτάθλημα όταν εκτέλεσα εύστοχα ένα πέναλτι και έδωσα την πρόκριση στην ομάδα μου».

ΣΥΡΜΗ: «Έχω πάρα πολλές όμορφες στιγμές να θυμάμαι αλλά δύο είναι αυτές που πάντα θα μου φέρνουν στο μυαλό όμορφα συναισθήματα. Το πρώτο γκολ που είχα βάλει κόντρα στον Φειδων Άργους με την φανέλα του Ατρομήτου καθώς και η συμμετοχή μου στην Εθνική Ελλάδος Νεανίδων» .

ΜΥΣΙΡΛΗ: « Έχω αρκετές στιγμές να θυμάμαι! Μία από αυτές ήταν με τη φανέλα των Ελπίδων Καρδίτσας εκπροσωπώντας την Ελλάδα στα προκριματικά του champions league νικώντας την Αούστρια Βιέννης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η σύνθεση της Γυναικείας Ομάδας »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας