Τελευταία ενημέρωση 02:37, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αμυντικός μέσα στο νερό και Νευρολόγος έξω από αυτό

Είναι μόλις 25 ετών συνδυάζει την ιατρική με τον αθλητισμό και προσφάτως απέκτησε τον τιμητικό τίτλο του «πατέρα». Ο Αλέξανδρος Παπανικολάου είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές της φετινής πολύ καλής πορείας του Γ.Σ. Περιστερίου στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας στην Υδατοσφαίριση. Αμυντικός μέσα στο νερό, εκκολαπτόμενος  Νευρολόγος έξω από αυτό!

«Μεγάλωσα στον Άγιο Ελευθέριο Αθηνών και στη Β’ Γυμνασίου ξεκίνησα πόλο στο Νηρέα Χαλανδρίου και μετά στο Φάληρο. Πιο μικρός έκανα κολύμβηση στον Πανελλήνιο. Όταν πέρασα στην Ιατρική Σχολή του Ηρακλείου Κρήτης έπαιξα πόλο στον ΟΦΗ και τα τρία τελευταία χρόνια είμαι στο Περιστέρι» λέει ο Παπανικολάου που τελείωσε στα 6 χρόνια την Ιατρική και τώρα περιμένει να ανοίξει η ειδικότητα του ως Νευρολόγος.

«Αποφάσισα να κάνω πόλο  και όχι κολύμβηση γιατί είναι ομαδικό άθλημα, περνάς πιο ευχάριστα και δημιουργείς μέσα στο νερό αντί να μετράς πλακάκια. Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις μπορείς να συνδυάσεις και αθλητισμό και σπουδές. Έχεις ένα πρόγραμμα και το ακολουθείς πιστά. Λένε ότι η Ιατρική είναι δύσκολη όμως αν διαβάζεις με συνέπεια τα καταφέρνεις πολύ εύκολα».

 Και μέσα σε όλα αυτά προέκυψε για τον Αλέξανδρο νωρίς η οικογένεια: «Με την σύντροφο μου γνωριστήκαμε στο Ηράκλειο που σπουδάζαμε. Είναι Κύπρια. Πριν από λίγες μέρες αποκτήσαμε το παιδάκι μας, ένα αγοράκι. Ένα τέλειο συναίσθημα να είσαι πατέρας και κάθε μέρα που κυλάει είναι ότι το καλύτερο». Όσον αφορά τα μελλοντικά του σχέδια ο Παπανικολάου δήλωσε ότι:« Φέτος έχω μόνο το πόλο και δεν κάνω κάτι άλλο. Το επόμενο βήμα μου είναι να πάω του χρόνου στην Σουηδία για την Ιατρική και αν βρω ομάδα θα παίξω κι εκεί πόλο». Τέλος για την πορεία του Περιστερίου στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μας είπε ότι: «Είμαστε η ευχάριστη έκπληξη. Αποτελούμαστε από ένα πολύ καλό σύνολο με ένα εξαιρετικό προπονητή και ένα πρόεδρο που κάνει τα πάντα. Δύναμη μας είναι το κλίμα και η όρεξη για δουλειά. Ξεκινήσαμε με στόχο την παραμονή αλλά στην πορεία διαπιστώσαμε ότι μπορούμε του χρόνου να παίξουμε στην Ευρώπη».

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 02 Μάιος 2021 16:58
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κλήρωση...λουκούμι για τελικό »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας