Τελευταία ενημέρωση 00:40, 24 Απρ 2024

Δεν περιορίζεται (τελικά) μόνο στο Περιστέρι!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Διαβάστε τη στήλη Περιστεριώτικα από την εφημερίδα Αθλητικό Περιστέρι.

Τελικά μήπως είμαστε περισσότεροι και πιο πολλοί από όσοι νομίζουμε ότι είμαστε; Μια μεγάλη δημοσκόπηση πραγματοποίησε πρόσφατα η τηλεόραση του Open και όσο και αν δεν τις «πολυπιστεύουμε» τα ευρήματα πρέπει να αναλύονται. Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία ALCO με το πολύ μεγάλο δείγμα 2000 ατόμων (Άνδρες και Γυναίκες ηλικίας 17+) σε όλη την Ελλάδα και με τυχαία διαστρωμάτωση. Το στατιστικό σφάλμα είναι  +/- 22%. Όπως βλέπουμε και στον πίνακα ο Ατρόμητος είναι στο γκρουπ μεταξύ των δημοφιλέστερων ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος. Μαζί με τον ΟΦΗ που εκπροσωπεί τη Κρήτη, τον ΠΑΣ Γιάννινα που εκπροσωπεί την Ήπειρο και τη μεγάλη επαρχιακή δύναμη που ονομάζεται Λάρισα. Η έρευνα αυτή αποδεικνύει λοιπόν ότι ο Ατρόμητος δεν περιορίζεται μόνο στο Περιστέρι. Αυτό είναι το δικό μας συμπέρασμα. Έχει φίλους-υποστηρικτές σε όλη την Ελλάδα, όπως έχουν στην Αθήνα ο ΟΦΗ, η Λάρισα, ο Αστέρας Τρίπολης από τους εσωτερικούς μετανάστες. Και σε κάθε περίπτωση αυτή την έρευνα την είδε όλη η Ελλάδα και διαπίστωσε ότι ο Ατρόμητος είναι ένα μεγάλο μέγεθος. Απλά εμείς εδώ στο Περιστέρι δεν έχουμε καταλάβει πόσο μεγάλο είναι.

Πότε θα έρθει;

Αναρωτιέμαι καμιά φορά όπως κι εσείς πρέπει να έχετε κάνει, πότε θα έρθει η στιγμή που θα πανηγυρίσουμε ως πόλη ένα τίτλο και πιο θα είναι τελικά το άθλημα που θα μας τον φέρει. Το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το πόλο; Πότε επιτέλους θα γίνει αυτό;. Ο Ατρόμητος έφθασε δύο φορές κοντά στη βρύση και δεν ήπιε νερό. Μπορεί να ξαναφθάσει στο μέλλον. Ο ΓΣΠ στο μπάσκετ έφθασε πέρσι στον τελικό του Super Cup κι έχασε από τον Προμηθέα. Και αυτός μπορεί να ξαναφθάσει στο μέλλον. Λέτε να έρθει τελικά καμιά κούπα από το πόλο;

Φήμη από μικρός!

Από μικρός είχε τη φήμη του πεναλτάκια ο Χρήστος Μανδάς και το γεγονός ότι φέτος έπιασε δύο «κολλητά» σε Λαμία και Γιάννενα δεν προξενεί εντύπωση σε όσους τον γνωρίζουν από τα πρώτα του βήματα. Σε τουρνουά στη Τουρκία με τον Ατρόμητο U15 είχε πιάσει 11 πέναλτι συνολικά με Μπεσίκτας, ΠΑΟΚ, Γαλατά. Με την Εθνική Ελλάδας Κ16 έπιασε δύο στον τελικό του Agean Cup με τη Τουρκία. Με την Εθνική Ελλάδας Κ19 έπιασε ένα με τη Τσεχία. Και ασφαλώς πολύ περισσότερα με τις ομάδες Κ15,Κ17,Κ19 του Ατρόμητου στα πρωταθλήματα της Super League.

«Φωνάζει» για αλλαγές!

Η φετινή πορεία του Ατρόμητου «φωνάζει» από μόνη της ότι το καλοκαίρι προμηνύονται μεγάλες αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό. Ούτε χρειάζεται κανείς να το γράψει, ούτε να σας το πει. Εξυπακούεται ότι θα γίνουν. Εδώ άλλες χρονιές με καλές πορείες και η ομάδα έκανε μεταγραφές. Υπάρχει περίπτωση ο Γιώργος ο Σπανός να το αφήσει έτσι; Ούτε μια στο εκατομμύριο. Ο Ατρόμητος όπως δείχνουν τα πράγματα θα χτιστεί πάλι από την αρχή. Ευκαιρία να το κάνει, ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα.

Παύει η σύμπτωση!

Αυτός ο Τάσος  Σιδηρόπουλος, ο «κορυφαίος» ντε όπως τον αποκαλούν πρέπει να έχει μεγάλο κόμπλεξ με τον Ατρόμητο. Όποτε τον βρίσκει στο δρόμο του πάντα κάτι θα κάνει σε βάρος του. Είτε ως διαιτητής, είτε ως VARίστας όπως πρόσφατα στο Ηράκλειο δεν υπάρχει περίπτωση να μην αδικήσει τον Ατρόμητο. Και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Μπορεί να φταίει το αστέρι του Ατρόμητου και να ματιάζεται το παλικάρι, άλλη εξήγηση δεν υπάρχει.

Δεν είναι μια, δεν είναι δύο!

Θυμάμαι τον Σιδηρόπουλο σε ματς με τον Αστέρα Τρίπολης να αποβάλλει τον Φυτανίδη μόλις στο 16’.  Θυμάμαι σε ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ να αποβάλλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Πίτου Γκαρσία από το α’ ημίχρονο. Τον θυμάστε σε ματς με την ΑΕΚ στο Περιστέρι  να δίνει πέναλτι έξω από την περιοχή και να γελάνε τα τσιμέντα. Και στο Ηράκλειο που ήταν  στο VAR έψαξε για κέρμα μέσα στο πηγάδι ανακαλύπτοντας οφσάιντ στο γκολ του Μουνίθ. Αι σιχτίρ λοιπόν Σιδηρόπουλε! Δεν είναι μια, δεν είναι δύο, δεν είναι τρεις, δεν είναι τέσσερις. Είναι και άλλες….

«Έφυγε» ο Φελλάς!

Πολύ κρίμα!. Έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες χτυπημένος από τον Covid19 o πρόεδρος της Χρυσούπολης Αργύρης Φελλάς. Ήταν ένας εραστής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που προσπαθούσε τα τελευταία χρόνια να κρατήσει «όρθια» την Χρυσούπολη και να μην διαλυθεί μαζί τον παλιό άσο του Ατρόμητου Βαγγέλη Κότσαλο. Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Φελλά εξέδωσε η πλειοψηφία των περιστεριώτικων συλλόγων. Καλό Παράδεισο να έχει!

Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑΡΧΗΣ

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Μάιος 2021 18:12
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η ήρεμη δύναμη »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας