Τελευταία ενημέρωση 17:26, 18 Απρ 2024

«Νομίζω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο»!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Περιστέρι δεν δυσκολεύτηκε να επιβληθεί του Άρη, όμως ο τελειομανής Σωτήρης Μανωλόπουλος έκανε τις παρατηρήσεις του για το πρώτο 20λεπτο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη συνέχεια των πλέι οφ, τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό  και την ανάγκη να επιστρέψουν τα παιδιά στα γήπεδα του μπάσκετ.

«Να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη γιατί ήρθαν και ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστικοί. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στους παίκτες, την διοίκηση, τους προπονητές, τον Σάββα (Καμπερίδη) ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Από κει και πέρα, όσον αφορά το παιχνίδι το πρώτο ημίχρονο δεν μου άρεσε καθόλου» εξήγησε ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» και συνέχισε: «Νομίζω ότι ήμασταν πάρα πολύ κακοί και σε θέμα τακτικής και σε θέμα ενέργειας που βγάλαμε στο γήπεδο. Ήμασταν κακοί και στην άμυνα και στην επίθεση. Ο Άρης ήταν καλός, ήταν στοχευμένος, μας έβγαλε τελείως εκτός ρυθμούς. Στα αποδυτήρια στο ημίχρονο μιλήσαμε. Είπαμε ότι εμείς πρέπει να παίξουμε τον δικό μας ρυθμό ξεκινώντας από την άμυνα. Νομίζω ότι το κάναμε, βγάλαμε πολύ ενέργεια, φύγαμε στον αιφνιδιασμό και νομίζω ότι εκεί βελτιωθήκαμε γενικά στον τρόπο που παίξαμε. Είμαι ευχαριστημένος από το δεύτερο ημίχρονο».

Όσο για τη συνέχεια, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ανέφερε: «Από κει και πέρα, ξεκινάνε τα πλέι οφ, για μας υπάρχει και ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ την Τρίτη του Πάσχα στο ΟΑΚΑ. Πρέπει και να ξεκουραστούμε λίγο γιατί είναι τέλος σεζόν, αλλά και πρέπει να ερχόμαστε κάθε μέρα στο γήπεδο για να βελτιωνόμαστε στην προπόνηση. Νομίζω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο και να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στην συνέχεια. Αρκεί η συγκέντρωση μας και το μυαλό μας να είναι εδώ! Θέλω να ευχηθώ, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα, υγεία σε όλους και με μια ευχή πολύ σύντομα να δούμε τα παιδιά στα γήπεδα. Γιατί τα παιδιά πρέπει να είναι στα γήπεδα και όχι πουθενά αλλού…».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Απρίλιος 2021 21:11
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Από την κερκίδα κατευθείαν στον πάγκο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας