Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανταγωνιστικές για ένα ημίχρονο!

Κατηγορία Γυναικείο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο γήπεδο της Χωράφας στο Περιστέρι αναμετρήθηκαν για την 3η αγωνιστική Ατρόμητος Αθηνών και ΑΕΚ Μεσολογγίου με την φιλοξενούμενη ομάδα να είναι αυτή που έφυγε με τους 3 βαθμούς της νίκης.

Το ματς ξεκίνησε αναγνωριστικά για τις δυο ομάδες που η κάθε μία προσπαθούσε να επιβάλλει το παιχνίδι της. Παιχνίδι στο χώρο που κέντρου χωρίς ιδιαίτερα δυνατές μονομαχίες. Η ομάδα από το Μεσολόγγι μετά το 20λεπτο πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες για γκολ. Μία από αυτές στο 31′ μετά από ωραίο σουτ της Κοντογόνη έξω από την περιοχή με τη μπάλα να καταλήγει τελικά στα δίχτυα για το 0-1. Το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου όπου και η ΑΕΚ πήγε με προβάδισμα ενός τέρματος στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η νεανική, ταλαντούχα αλλά άπειρη ομάδα του Ατρόμητου δεν άντεξε στην πίεση του αντιπάλου της. Η ΑΕΚ Μεσολογγίου ανέβασε στροφές και κατάφερε να βρει δίχτυα για άλλες 4 φορές. Στο 58′ η Αυγέρη, στο 62′ και πάλι η Κοντογόνη (δεύτερο προσωπικό της τέρμα), στο 72′ η Φιλανδριανού και στο 86′ η Παπαδογεώργου ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 0-5 όπου ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Το μόνο που προβλημάτισε τον κόουτς της ΑΕΚ Μεσολογγίου ήταν οι 3 αναγκαστικές αλλαγές στις οποίες προχώρησε λόγω τραυματισμών. Η κατάσταση θα εκτιμηθεί άμεσα, αν και δεν υπάρχουν ιδιαίτερες ανησυχίες. Μία έγινε από τον κόουτς του Ατρόμητου στο πρώτο ημίχρονο για τον ίδιο λόγο.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του κ. Ρεντίφη και των βοηθών του Αλεξοπούλου Αλεξίας και Γύρνη Σπυρίδωνα (ΕΠΣ Αν. Αττικής).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (Σπέρτος) :Δημητρακοπούλου, Παρούτσα, Μανάνη, Κουκουλοπούλου, Μπαγουρδή, Συρμή, Λαλερού(60 ‘ Αρμουλιανού) , Καρσανου(46’ Τασιοπούλου) , Σουράδου(46’Καρέλη), Μισιρλή, Κώστα (27 ‘Δαμουλιανού, 60’ Γκουρβέλου)

ΑΕΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Γουλής) : Παναγιωτοπούλου, Γρομητσάρη, Αυγέρη, Μόκκα (λ. τραυμ. 53 ‘Μαρκούτσα Δ.), Λαζανά Β. (λ. τραυμ. 65’ Παναγιωτακοπούλου Μ.), Ευθυμίου (λ. τραυμ. 65 ‘Βράνα-Τριανταφύλλου), Βατσικά, Γιαννακά, Φιλανδριανού (75’ Παπαδογεώργου Ερ.), Πρασσά, Κοντογόνη (75 ‘Γατσουλιά).

Πηγή: womensfootball.gr