Τελευταία ενημέρωση 03:52, 19 Φεβ 2026

Συνεργασία της Super League με το «Χαμόγελο του Παιδιού»!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Αντιπρόεδρος του Ατρόμητου Κάτια Κοξένογλου με την ιδιότητα της Αντιπροέδρου της Σούπερ Λιγκας αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο της στρατηγικής συνεργασίας που υπέγραψε ο Συνεταιρισμός με το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Mόνιμη στρατηγική συνεργασία της Super League με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ο πρόεδρος της Super League Λεωνίδας Μπουτσικάρης και η αναπληρώτρια πρόεδρος Κάτια Κοξένογλου πραγματοποίησαν θεσμική συνάντηση με τον κ. Κώστα Γιαννόπουλο, πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» και τον κ. Στέφανο Αλεβίζο, Συντονιστή του Εθνικού Κέντρου για τα Εξαφανισμένα και θύματα Εκμετάλλευσης παιδιά.
Η αναπληρώτρια πρόεδρος της Super League Κάτια Κοξένογλου τόνισε:
«Η πρωτοβουλία της Super League ένα χαμόγελο για τα παιδιά είναι το λιγότερο που μπορεί κάποιος να προσφέρει και η Super League, μαζί με όλες τις ομάδες, αγκάλιασε την κοινωνική αυτή δραστηριότητα, με εξωστρέφεια, σεβασμό και πάνω απ' όλα με αγάπη για τα παιδιά, αξιοποιώντας την τεράστια δυναμική του πιο δημοφιλούς αθλήματος στη χώρα μας».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πέρασαν 40 μέρες χωρίς τον κυρ Χρήστο! »

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Άβολη ισοπαλία!

Άβολη ισοπαλία!

18 Φεβ 2026 Ηρακλής

Μεγάλο διπλό στα Σούρμενα
Κέρκεζ: «Κάναμε παιδικά λάθη»

Κέρκεζ: «Κάναμε παιδικά λάθη»

18 Φεβ 2026 ΠΑΕ Ατρόμητος

Γκέλα στο 92' (1-1)

Γκέλα στο 92' (1-1)

18 Φεβ 2026 ΠΑΕ Ατρόμητος

Έχει... σφυγμό ο Φοίνικας

Έχει... σφυγμό ο Φοίνικας

14 Φεβ 2026 Φοίνικας

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας