Τελευταία ενημέρωση 02:49, 19 Απρ 2024

Δεν ξεχνάμε τον γελαστό Δημήτρη Νάστο

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δεν ξεχνάμε τον Δημήτρη Νάστο. Πέρασαν κιόλας τέσσερα χρόνια από την ημέρα που έφυγε από κοντά μας ένα από τα πιο αγαπητά ποδοσφαιρικά πρόσωπα που ανέδειξε το περιστεριώτικο ποδόσφαιρο.

Ο Δημήτρης Νάστος πέθανε πριν από τέσσερα ακριβώς χρόνια (λίγες μέρες πριν ο Ατρόμητος παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελικό κυπέλλου) σε ηλικία 47 ετών αφήνοντας πίσω του τρια παιδιά.

Ο Δημήτρης Νάστος, ξεκίνησε την καριέρα του από τους ερασιτέχνες του Ολυμπιακού και αργότερα αγωνίστηκε σε Παναργειακό και Πιερικό.

Στην ομάδα του Ατρόμητου ήρθε τον Ιανουάριο του 1988 και συνετέλεσε τα μέγιστα στην άνοδο στη Β’ Εθνική (περίοδος 1987-88) με την ιστορική διοίκηση των φιλάθλων. Ήταν ένας επιθετικός με απίστευτο τσαμπουκά, που δεν δίσταζε να βάζει τα πόδια του στη φωτιά. Ήταν πάντα γελαστός, πάντα με το αστείο στα χείλη, πάντα η ψυχή των αποδυτηρίων. Μάτωσε και έπαιξε ξύλο για τον Ατρόμητο, δεν δίστασε να τα βάλει με τη μισή Νάουσα στα επεισόδια που έχουν αφήσει ιστορία.

Παρέμεινε στον Ατρόμητο για τρεις ακόμη περιόδους και αποχώρησε τον Ιούνιο του 1991. Πέτυχε συνολικά 16 γκολ με το αστέρι στο στήθος σε Β’ και Γ’ Εθνική.

Μετά το τέλος της καριέρας του δούλεψε ως προπονητής κυρίως σε ομάδες του Περιστερίου (ΑΟ Περιστερίου, Άγιος Ιερόθεος, Κηπούπολη) αλλά αποχώρησε γρήγορα από το χώρο του ποδοσφαίρου.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Απρίλιος 2015 21:57
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κορυφαίος στο δικό του μετερίζι ο Νίκος Αποστόλου »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας