Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Περιστέρι στο big-4 της ελληνικής Υδατοσφαίρισης!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τα «μπράβο» είναι λίγα μπροστά σε αυτή την επιτυχία! Χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει στροφές ο ΓΣ Περιστερίου επιβλήθηκε σήμερα  (8-2) των Χανίων, στην 13ηκαι τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών στο Κολυμβητήριο της «Χωράφας» και εξασφάλισε την τέταρτη θέση που δίνει πλεονέκτημα στα πλέι οφ!

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη θα υποδεχθούν στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ την προσεχή Τρίτη (20/4, 20:00) τον Υδραϊκό και την Πέμπτη (22/4) θα δώσουν το δεύτερο ματς στην έδρα του αντιπάλου, ενώ αν χρειαστεί και τρίτος αγώνας θα γίνει ξανά στο Κολυμβητήριο της «Χωράφας» το επόμενο Σάββατο (24/4, 17:00).

Όσο για την αναμέτρηση με την ομάδα των Χανίων, μετά το πρώτο 8λεπτο που ήταν ισορροπημένο (1-1), οι πολίστες του ΓΣ Περιστερίου άνοιξαν τον ρυθμό και με καλή άμυνα κυριάρχησαν πλήρως στο δεύτερο 8λεπτο (0-2), αλλά και στο τρίτο (0-2) φτάνοντας σε μια άνετη επικράτηση, καθώς ο αντίπαλος δεν μπόρεσε να βρει λύσεις.

Τα 8λεπτά: 1-1, 0-2, 0-2, 1-3.

ΧΑΝΙΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Νικολαϊδης 1, Πολύζος, Αγιοργούσης, Μπατάκης, Μπένετ, Χαριτάκης, Μπογκντάνοβιτς 1, Αποστολάκης, Σπάχιτς, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Κανδανολέων, Παπαμανωλιούδάκης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Λαδάς Π. 2, Φάρμερ 1, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Καρούντζος, Μιρόνοφ, Κλήμος 2, Τζώρτζης 1, Αγκόρτσας, Αϊβαλιώτης, Γιαννόπουλος, Μπιτσάκος.