Τελευταία ενημέρωση 21:18, 19 Απρ 2024

Ανέλπιστη ήττα από την ΑΕΚ το πόλο του ΓΣΠ

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για τους επαιοντες την Υδατοσφαίριση όταν το Περιστέρι χάνει από την έκπληξη είναι έκπληξη. Αυτο συνέβη σήμερα για την  11η αγωνιστικής του πρωταθλήματος  της Α1 Ανδρών, στο ματς που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (10/4) στην τυπική έδρα της ΑΕΚ στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης. Η ομάδα του Κωνσταντίνου Δάνδολου πραγματοποιώντας «μαγική» εμφάνιση επικράτησε με 10-7 του ΓΣ Περιστερίου, το οποίο έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακή έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, με την ΑΕΚ να πετυχαίνει τη νίκη καταφέρνοντας να «χτίσει» διαφορά στην 1η και 3η περίοδο. Η γηπεδούχος ομάδα μπήκε εξαιρετικά στον αγώνα και  προηγήθηκε με 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο. Οι φιλοξενούμενοι ψαλίδισαν τη διαφορά στο 5-4 στο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια η ΑΕΚ υπερείχε και πάλι σε όλους τους τομείς και έφτασε στο τελικό 10-7. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, στο 5.13 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο βοηθός προπονητή της ΑΕΚ, Δεβερίκος Πέτρος, για διαμαρτυρία.

Η Ένωση ανέβηκε στους 11 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Κώστα Λούδη παρέμεινε στην πρώτη τετράδα και στους 22 β.

Οκτάλεπτα: 4-1, 1-3, 4-2, 1-1.

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Φλέγκας, Καζάζης 1, Σταμέλος, Κουτσιαλής, Βούκσεβιτς 2, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης 1, Γιαννουρής, Βλατάκης, Στελλάτος 2, Βέκκος 1, Μαυρωτάς 1, Κατσινούλας, Ζώρζος, Παπάκος 2.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Λαδάς, Φάρμερ 1, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης 1, Σκαρπέλης, Καρούντζος 2, Μιρόνοφ, Κλήμος, Τζώρτζης, Αγκόρτσας 1, Αϊβαλιώτης, Γιαννόπουλος, Μπιτσάκος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Λούδης:«Κάναμε τη χειρότερη εμφάνιση» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας