Τελευταία ενημέρωση 07:46, 16 Απρ 2024

Η στήλη «Μικτή Ζώνη» στο «Α.Π»!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Διαβάστε τη στήλη «Μικτή Ζώνη» από την εφημερίδα «Αθλητικό Περιστέρι», τεύχος Μαρτίου.

Συσχετίζουν το διαζύγιο!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που συσχετίζουν την αποχώρηση του Γιάννη Μπουρούση από τον ΓΣΠ με το προ ημερών διαζύγιο της ομάδας με τον Αργύρη Πεδουλάκη. Ο 37χρονος σέντερ που πρόλαβε να αγωνιστεί σε 10 παιχνίδια του πρωταθλήματος ήρθε στο Περιστέρι λίγες μέρες μετά την πρόσληψη του Πεδουλάκη και τώρα φεύγει λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του Πεδουλάκη. Όσο και να μην θέλει κάποιος να τα συνδυάσει αυτά τα δύο γεγονότα δεν μπορεί και ίσως η αλήθεια, που μόνο οι εμπλεκόμενοι με την ομάδα την ξέρουν, να είναι τελικά αυτή.

Με νέα επωνυμία!

Ελληνικά κρέατα από μικρές φάρμες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Υπό νέα διεύθυνση λειτουργεί πλέον το κρεοπωλείο που βρίσκεται στην οδό Δημητρίου Γούναρη 13 στον Άγιο Αντώνιο.  Με την  επωνυμία «Κυριαζής» καθώς ο προηγούμενος ιδιοκτήτης επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λάρισα, οι νέοι ιδιοκτήτες υποδέχονται  τους πελάτες τους προσφέροντας μάλιστα έκπτωση 15% σε τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες με την επίδειξη κάρτας    

Deal φορώντας το αστέρι!

Στο τηλεπαιχνίδι Deal που παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος πήρε μέρος ο φίλαθλος του Ατρόμητου  Θάνος Σπυρόπουλος μάλιστα σε ένα από τα επεισόδια  φόρεσε το φούτερ της αγαπημένης του ομάδας. Μάλιστα είχε πολύ καλή απόδοση και…. ταλαιπώρησε τον τραπεζίτη. Πάντως ο Φερεντίνος, γνωστός Ολυμπιακός, απέφυγε να τον ρωτήσει για τον Ατρόμητο προφανώς γιατί είχε «λερωμένη τη φωλιά»  από τη διαιτησία των Τσαγκαράκη –Παπαπέτρου στο Περιστέρι.

«Άρωμα Ατρόμητου» στο Διαγόρα!

Έντονο άρωμα Ατρόμητου «διαπνέεται»  στον Διαγόρα Ρόδου που πραγματοποιηθεί φέτος πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Super League 2. Εκτός από τον πρόεδρο Γιώργο Πάτση που είναι περιστεριώτης, τρεις παίκτες της ροδίτικης ομάδας αναδείχθηκαν μέσα από τις υποδομές του Ατρόμητου. Πρόκειται για τους Μιχάλη Μπαστακό, Αντώνη Αθανασίου και Μάριο Κωστούλα που φωτογραφήθηκαν αποκλειστικά για το «Αθλητικό Περιστέρι». Τη φανέλα του Διαγόρα φορά και ο Φώτης Γεωργίου παίκτης του Ατρόμητου στη διετία 2013-15.

Επέστρεψε στην Αλτάχ!

Στην ομάδα από την οποία τον εντόπισε ο Ατρόμητος το 2017 και τον έφερε στην Ελλάδα επέστρεψε ο Νταμίρ Κάναντι συνεχίζοντας την προπονητική του καριέρα. Παρέλαβε την Αλτάχ στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος με στόχο φυσικά την σωτηρία. Ο Αυστριακός, μας προκάλεσε πάντως κακή εντύπωση με τα όσα είπε από την πατρίδα του για τον Ατρόμητο ρίχνοντας όλες τις ευθύνες της φετινής πορείας στη διοίκηση και αποποιήθηκε τις δικές του λες και δεν ανέλαβε εκείνος με «λευκή επιταγή» τον σχεδιασμό της ομάδας.

Σαρακοστιανό σημείο!

Για μια ακόμη χρονιά το κατάστημα κατεψυγμένων θαλασσινών «Τζεβελέκος-Κατώνη» αποτέλεσε σημείο αναφοράς καθώς υποδέχθηκε μεγάλο αριθμό πελατών που έσπευσαν να προμηθευτούν τα υπέροχα προϊόντα του για το σαρακοστιανό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας. Ανάμεσα τους και ο Χαβιέρ Ούμπιντες που όπως πέρσι έτσι και φέτος προτίμησε το συγκεκριμένο κατάστημα της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 81. Στη φωτογραφία  ο αρχηγός του Ατρόμητου μαζί  με τον οικοδεσπότη της επιχείρησης Παναγιώτη Τζεβελέκο.

Επέλεξε τον Τσαϊρέλη!

Τον Μιχάλη Τσαϊρέλη επέλεξε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος για να καλύψει το κενό κάτω από τη ρακέτα που δημιούργησε η αποχώρηση του Μπορούση. Ο προπονητής του ΓΣΠ που έχει αναλάβει ένα πολύ δύσκολο έργο, είχε παίκτη τον 33χρονο σέντερ στον Ηρακλή και από τη στιγμή που βρέθηκε η φόρμουλα εισηγήθηκε την απόκτηση του μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Τσαϊρέλης έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Άρη και στο πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα του ΓΣΠ εναντίον του Λαυρίου έκανε καλή εμφάνιση με 7 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Η «Πηγή Ολύμπου» κοντά στους σεισμοπαθείς!

Μια αξιέπαινη φιλανθρωπική δράση πραγματοποίησε η εταιρία εμφιάλωσης νερού «Πηγή Ολύμπου που στήριξε τους σεισμοπαθείς της Λάρισας. Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής,  διανεμήθηκε μεγάλη ποσότητα νερού στους συνανθρώπους μας που έμειναν χωρίς στέγη από τη μια στιγμή στην άλλη. Πίσω από την «Πηγή Ολύμπου» κρύβεται ένας πετυχημένος αυτοδημιούργητος  επιχειρηματίας Νάσος Αβραμάκος, γέννημα θρέμμα της Ζωοδόχου Πηγής. Να σημειώσουμε ότι η «Πηγή Ολύμπου» είναι μια από τις χορηγούς του Ατρόμητου με το σήμα της να κοσμεί το πίσω μέρος της φανέλας.

Ο «Καραγκιόζης» έκρυβε αρχαία!

Ποιος θα το περίμενε ότι ο «Καραγκιόζης» κρύβει στα θεμέλια του αρχαία. Και όμως η ανασκαφή του οικοπέδου στην οδό Πλάτωνος 37 που κάποτε φιλοξενούσε την περίφημη ταβέρνα «Ο Καραγκιόζης» ανέδειξε αρχαιολογικά ευρήματα. Μάλιστα από την πρώτη στιγμή υπήρξε  ενδιαφέρον από την Αρχαιολογική υπηρεσία που δούλεψε στο σημείο φέρνοντας στο φως κομμάτι αρχαίας οδού και αρχαίου αγωγού υδροδότησης. Χρονολογούνται  τα ευρήματα μεταξύ του 5ου-4ου αιώνα ΠΧ και όπως είναι αυτό η εξέλιξη αυτή «πάγωσε» την οικοδόμηση του οικοπέδου.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η στήλη «Περιστεριώτικα» από το «Α.Π.» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας