Τελευταία ενημέρωση 20:32, 25 Απρ 2024
Κατηγορία Τόλμη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο 30', όμως η Τόλμη πήρε παλικαρίσια νίκη στην έδρα του Πλάτωνα με 3-2 και ανέβηκε στην ένατη θέση έχοντας 26 πόντους.

 

Το συγκρότημα του κύριου Αβραμόπουλου συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα και θέλει να κλείσει θετικά την σεζόν. Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα τέρματα των Μαλλίδη στο 24' και Καριώρη στο 28' έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους, όμως στο δεύτερο μέρος οι κυανοκίτρινοι αντέδρασαν. Στο 59' ο Σπυρής μείωσε αρχικά σε 2-1 και στο 70' ο Χουλιάρας ισοφάρισε σε 2-2. Στις καθυστερήσεις ο διαιτητής Τζίκας έδωσε πέναλτι στους Περιστεριώτες για μαρκάρισμα και ο Κουρουνιώτης χάρισε την επική νίκη 3-2 από τα έντεκα βήματα σε μια απίστευτη ανατροπή. Μάλιστα, η επιτυχία αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία όταν δει κάποιος το φύλλο αγώνος όπου η Τόλμη δήλωσε 13 μόνο ποδοσφαιριστές ενώ στα δοκάρια κάθισε για άλλη μια αγωνιστική ο μεσοαμυντικός, Βαγγέλης Καλογεράκης. 

Τόλμη (Α.Αβραμόπουλος): Καλογεράκης, Σταθόπουλος, Παπαδόπουλος Η., Κανάκης, Τσικρίκας, Ιακωβάκης, Κωνσταντόπουλος Μ., Παπαδόπουλος Π. (46' Κουρουνιώτης), Αρέφ, Σπυρής (81' Κωνσταντόπουλος Ν.), Χουλιάρας. 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Απρίλιος 2015 19:26
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το Παγκράτι(ο) ταιριάζει στη Τόλμη »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας