Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανερχόμενη δύναμη το πόλο του ΓΣΠ κοίταξε κατάματα τον Ολυμπιακό!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μόνο έπαινοι αρμόζουν στην ομάδα πόλο του ΓΣΠ που αντιμετώπισε σήμερα τον Ολυμπιακό στο κολυμβητήριο της Χωράφας κοιτάζοντας τον στα μάτια στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Οι ερυθρόλευκοι του Θοδωρή Βλάχου επικράτησαν τελικά, έστω και δύσκολα, με 9-5, αλλά το συγκρότημα του Κώστα Λούδη απέδειξε με την εμφάνισή του κόντρα στον κάτοχο του τίτλου (και μια ομάδα καταξιωμένη διεθνώς, που διακρίνεται και στην Ευρώπη) ότι δίκαια βρίσκεται ψηλά και είναι η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης αλλά και μια ανερχόμενη δύναμη.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στους 24 βαθμούς και ανέβηκε 2ος στη βαθμολογία, προσπερνώντας τον αποψινό του αντίπαλο, που έμεινε στους 22β. και έπσε στην 4η θέση. Οι ερυθρόλευκοι ισοβαθμούν με τον Απόλλωνα Σμύρνης που ανέβηκε 3ος επίσης στους 24 (και ευνοούνται στη ισοβαθμία γιατί τον έχουν κερδίσει στο μεταξύ τους).

Ήταν ένα ματς που είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι και κλειστές άμυνες. Το Περιστέρι προηγήθηκε με 1-0 και 2-1, πριν αντιδράσουν οι πρωταθλητές και κλείσουν το ημίχρονο μπροστά με 3-4. Στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι κλείδωσαν για τα καλά την άμυνά τους και βρίσκοντας λύσεις σε καθοριστικά σημεία έφτασαν στο τελικό 9-5 στο φινάλε.

Οκτάλεπτα: 1-1, 2-3, 2-3, 0-2

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου 1, Λαδάς, Φάρμερ, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Αγκόρτσας 1, Καρούντζος, Μιρόνοφ 1, Κλήμος 1, Τζώρτζης, Τσαγκάρης, Αϊβαλιώτης, Λαδάς Σ., Μπιτσάκος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 1, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 2, Αργυρόπουλος 1, Δερβίσης, Κάκαρης 1, Μουρίκης , Καπότσης, Χρυσοσπάθης 2, Ίρβινγκ, Γαλανόπουλος, Γραμματικός 1, Μαθιόπουλος.

Πηγή: waterpolonews.gr