Τελευταία ενημέρωση 19:42, 17 Απρ 2021

Η στήλη «Ιεροθιώτικα» από το «Αθλητικό Περιστέρι»!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

---- Ιεροθιώτες – Ιεροθιώτισες γεια και χαρά σας. Εύχομαι να είστε καλά στην υγεία σας. Επειδή η πρεμιέρα της στήλης έκανε θραύση, πήρα το «οκ» για να συνεχίσω και αυτόν τον μήνα. Πάντα θα έχω κάτι να γράφω, γιατί με αυτά που βλέπω και αυτά που ακούω στη βόρεια πλευρά του Περιστερίου,  μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο.

---- Για να σας βάλω λοιπόν στο θέμα, είναι γνωστή η… αγάπη του Ρούμπα για τον Ατρόμητο.  Παθολογική. Του δημοτικού συμβούλου και επί σειρά ετών πρόεδρου του Ιερόθεου. Τι σας έπιασαν τα γέλια; Για σας παρακαλώ δεν θέλω γέλια. Ο ίδιος το έχει δηλώσει δημόσια ότι παίρνει διαρκείας  του Ατρόμητου αλλά θα τα πούμε αυτά την επόμενη φορά. Τώρα θα σας πω  πως αντιμετωπίζει η ομάδα του Ρούμπα τη μεγάλη ομάδα και πρεσβευτή της πόλης.  Τον Ατρόμητο. Για να δείτε πόση αγάπη της έχει.

---- Στις αρχές της σεζόν  ο Ιερόθεος έκανε κάποιες μεταγραφές. Καλώς τις έκανε και καλή επιτυχία να έχει  στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα να πάει καλά θέλουμε. Μια εξ αυτών των μεταγραφών ήταν ο Χατζηλάμπρος. Μια χαρά παίκτης, μια χαρά παιδί. Δείτε λοιπόν πως ανακοίνωσε ο Ιερόθεος την απόκτηση του. Αναφέρει ότι αποτελεί δημιούργημα των Ακαδημιών του Λεβαδειακού. Μάλιστα. Δημιούργημα της τεράστιας και διάσημης σε όλη την Ελλάδα ακαδημίας του Λεβαδειακού.

---- Ο Ρούμπας που του αρέσει η αλήθεια δεν γίνεται να μην έχει γνώση αυτής της ανακοίνωσης. Και αν δεν έχει τότε δεν έχει λόγο να κάνει τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο,  «τα πάντα όλα. Γιατί  το λέω αυτό; Φιλαράκια μου το λέω γιατί ο Ιερόθεος αυτό δεν το έχει κάνει ποτέ όταν παίρνει παίκτες από τον Ατρόμητο. Ποτέ μα ποτέ δεν έχει αναφέρει ότι ο τάδε παίκτης είναι δημιούργημα της ακαδημίας του Ατρόμητου. Για τόση μεγάλη αγάπη μιλάμε.

---- Κι επειδή θέλω να μιλάω με στοιχεία δείτε την αγάπη του Ιερόθεου του Ρούμπα στο πως ανακοίνωσε τις μεταγραφές δύο παικτών που αποτελούν γέννημα θρέμμα του Ατρόμητου. Του Χαραλάμπους και του Στάγγου. Γκαραντί από την ακαδημία του Ατρόμητου αλλά για τον Ιερόθεο του Ρούμπα δεν αποτελούν δημιούργημα. Απλά πέρασαν…..Για τόση αγάπη…

---- Για τον Χαραλάμπους η ανακοίνωση αναφέρει ότι  έχει ένα πέρασμα από τις υποδομές του Ατρόμητου Αθηνών, προσέξτε όχι του Περιστερίου  αλλά των Αθηνών. Βρήκε φως το παιδί στην ακαδημία του Ατρόμητου και μπήκε μέσα. Αν δεν έχει γνώση για τις ανακοινώσεις ο Ρούμπας τότε για τι έχει; Κι επειδή του αρέσει η αλήθεια να μας πει αν έχει ή δεν έχει γνώση για να μην κάνει παράπονα όταν κάποιοι το λένε «γλάστρα».

----- Την ίδια λέξη «πέρασμα» χρησιμοποιεί  ο Ιερόθεος του Ρούμπα και για τη μεταγραφή του τερματοφύλακα Στάγγου. Στην τελευταία σειρά αναφέρεται ότι «έχει περάσει από τον Ατρόμητο Αθηνών». Και αυτό το παιδί είδε φως και μπήκε μέσα στην ακαδημία του Ατρόμητου. Μια ακαδημία πρότυπο και πασίγνωστη σε όλη την Ελλάδα. Ενώ ο Χατζηλάμπρος είναι δημιούργημα του Λεβαδειακού.

-----Τα συμπεράσματα είναι λοιπόν δικά σας φίλοι μου. Αν γίνονται όλα αυτά ή σκόπιμα μπορεί να μας το πει ο Ρούμπας. Γιατί αυτός είναι ο Άγιος Ιερόθεος. Είπαμε του αρέσει η αλήθεια του ανθρώπου περιμένουμε να μας διαφωτίσει. Όχι όμως την 1η Απριλίου αλλά νωρίτερα…. Να μας διαφωτίσει βέβαια και τι έγινε πέρσι με την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του αφού του αρέσει η αλήθεια. Γεια και χαρά φίλοι μου!

Ο ΙΕΡΟΘΙΩΤΗΣ

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Απρίλιος 2021 21:07
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πρόβα τζενεράλε με ήττα! »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
neo frontistiria
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας