Τελευταία ενημέρωση 06:01, 19 Απρ 2024

Στο Π.Φάληρο δοκιμάζεται το πόλο του ΓΣΠ!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τον αέρα των δύο συνεχόμενων νικών επί Βόλου και Χίου, ο ΓΣ Περιστερίου  αντιμετωπίζει αύριο (3/4, 17:00) εκτός έδρας το Παλαιό Φάληρο για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Ο προπονητής  Κώστας Λούδης έχει όλους τους πολίστες στην διάθεση του και θέλει να ξεπεράσει το εμπόδιο του αντιπάλου, προκειμένου να διατηρηθεί ο σύλλογος στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.

«Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για μας. Θα το αντιμετωπίσουμε όπως όλα μέχρι τώρα, με την ίδια σοβαρότητα», εξηγεί ο Διονύσης Καρούντζος, που είναι από τους κορυφαίους σε απόδοση πολίστες της ομάδα.

«Θεωρώ ότι είναι μικρές οι διαφορές των ομάδων. Και το Παλαιό Φάληρο έχει τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, όπως εμείς που έχουμε δύο συνεχόμενες νίκες. Γι’ αυτό τον λόγο θεωρώ ότι είναι ένα ντέρμπι, καθώς και οι δύο ομάδες είμαστε σε ανοδική πορεία. Για μας είναι πρόσθετη η δυσκολία ότι παίζουμε εκτός έδρας. Παρ’ ολ’ αυτά, θεωρώ ότι είναι στο χέρι μας να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».Όσο για τα σημεία που θα καθορίσουν την εξέλιξη της αναμέτρησης ο Διονύσης Καρούντζος, επισήμανε: «Θεωρώ πολύ σημαντική την αμυντική μας λειτουργία, όπως επίσης και το να κρατήσουμε έναν υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι περιορίζοντας το Τζόνι Χούπερ. Αν καταφέρουμε να μειώσουμε την αποτελεσματικότητά του, θεωρώ ότι έχουμε πολλές πιθανότητες για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Βούλιαξε» και το Φάληρο το πόλο του ΓΣΠ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας