Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Τορπιλάκατος» βούλιαξε τον Βόλο ( 12-4)

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την εξαιρετική του πορεία στο φετινό πολύπαθο (λόγω των δύο διακοπών) πρωτάθλημα της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών συνέχισε ο ΓΣ Περιστερίου, που στη νέα επανεκκίνηση επικράτησε εκτός έδρας με 12-4 του γηπεδούχου ΟΥΚ Βόλου.

Οι Βολιώτες κατάφεραν να προβάλουν αντίσταση μόνο στην πρώτη περίοδο το τέλος της οποίας βρήκε τις δύο ομάδες στο ισόπαλο 2-2. Η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του Κώστα Λούδη που, με μεγάλο πρωταγωνιστή και πρώτο σκόρερ τον Διονύση Καρούντζο με πέντε γκολ, επέβαλε τον ρυθμό της, φτάνοντας σε μια άνετη επικράτηση.

Αυτή ήταν και η 5η νίκη φέτος για τον ΓΣ Περιστερίου (5-1-1), που επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από το ΝΟ Βουλιαγμένης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Από την άλλη ο ουραγός της κατάταξης Βόλος έμεινε στους τρεις βαθμούς.

ΟΥΚ Βόλου – ΓΣ Περιστερίου 4-12 (2-2, 1-6, 1-3, 0-1)

ΟΥΚ Βόλου (Δημήτρης Μπλάνας): Γρηγοριάδης, Δανιήλ, Γκανάτσιος, Στεργίου, Παπαβασιλείου, Μαρινάγης, Αλευρόπουλος 1, Μακρής, Στεργίου, Χαμίτης, Νικηφορίδης 1, Κουφιδάκης, Νάσιος, Βλιώρας 1, Μπόμπος 1

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Λαδάς Π. 1, Φάρμερ 2, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Καρούντζος 5, Μιρόνοφ, Κλήμος 2, Τζώρτζης 1, Αγκόρτσας 1, Αϊβαλιώτης, Λαδάς Σ., Μπιτσάκος

Πηγή:waterpolonews.gr