Τελευταία ενημέρωση 16:46, 23 Απρ 2024

Γαλαξίας αστεριών ο Ατρόμητος Κ15

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 Γαλαξίας διεθνών γίνεται ο Ατρόμητος Κ15. Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά τον αριθμό ρεκόρ των οκτώ (8) ποδοσφαιριστών σε μια κλήση εθνικής ομάδας δέχθηκε ο Ατρόμητος Κ15 ο οποίος σε λίγες μέρες θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Pre, mier Cup που θα διεξαχθεί στη Δανία.

Συγκεκριμένα στην προεπιλογή ποδοσφαιριστών της Εθνικής Ομάδας Παίκδων Κ15 κλήθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Γιώργος Βιταλιώτης, Γιώργος Στόιλας, Νίκος Αυγουστάτος, Γιώργος Πετσίτης, Σίλβι Ρετζεπάι, Σπύρος Βλάχος, Άγγελός Μουρελάτος, Χριστόφορος Μακρής. Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία της ομάδας που πιστοποιεί για μια ακόμη φορά ότι δουλεύει σαν ελβετικό ρολόι σε επίπεδο Ακαδημιών.

Οι παίκτες καλούνται να βρίσκονται στον Άγιο Κοσμά την Τετάρτη 6 Μαϊου και την επόμενη μέρα θα αναχωρήσουν για τη Δανία.

Στο Premier Cup θα λάβουν μέρος οι ομάδες που κατέκτησαν την πρώτη θέση στα τουρνουά που διεξήχθησαν στις χώρες τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι την Τουρκία θα την εκπροσωπήσει η Γαλατασαράι, την οικοδέσποινα Δανία η Μπρόντμπι, την Σουηδία η Μάλμε, την Ρωσία η Δυναμό Μόσχας, την Πολωνία η Λέγκια Βαρσοβίας, τη Νορβηγία η Στάμπαεκ, την Ολλανδία η Φέγενορντ, το Ισραήλ η Μακάμπι Χάιφα, την Ουγγαρία η Χόβεντ, την Κροατία η Ριέκα, το Βέλγιο η Γκενκ, την Αυστρία η Ραπίντ Βιέννης.

Η αποστολή του Ατρόμητου Κ15 θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Επικεφαλής θα είναι ο Υπεύθυνος Σκάουτ της ΠΑΕ Τόλης Αποστόλου και θα την συνοδέψουν ο προπονητής της Κ15 Σωτήρης Θεοδώρου, ο βοηθός προπονητή Γιώργος Πατατανές και ο προπονητής τερματοφυλάκων Τάκης Γιαταγαννάκης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Απρίλιος 2015 00:40
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Όλοι μέσα πλην Νάστου - Κοντοέ »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας