Τελευταία ενημέρωση 21:33, 19 Απρ 2024

Συνάντηση για το μέλλον του ερασιτέχνη ΓΣΠ!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Tο μέλλον του Ερασιτέχνη ΓΣ Περιστερίου αποτέλεσε το επίκεντρο της συνάντησης που είχε αντιπροσωπεία των οργανωμένων φιλάθλων Fentagin με το νέο πρόεδρο Γιώργο Παρδακίδη.
Η ανακοίνωση των Fentagin αναφέρει τα εξής: «Το Σάββατο που μας πέρασε, αντιπροσωπεία του συνδέσμου βρέθηκε με την νέα διοίκηση του ερασιτέχνη Γ.Σ.Π. και πιο συγκεκριμένα με τον Γ. Παρδακίδη που είναι και ο νέος ο πρόεδρος.
Την συνάντηση την ζήτησε το Fentagin club με αφορμή την νέα σύσταση του διοικητικού συμβουλίου και με κύριο γνώμονα την ενημέρωση για το παρόν, αλλά και την δημιουργία πλάνων για το μέλλον.
Μας γνωστοποιήθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, πως στην παρούσα χρονική περίοδο ο σύλλογος δεν είναι τόσο ενεργός. Όπως είναι λογικό και επόμενο - σχεδόν καθολικά - ο Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ βρίσκεται σε χειμερία νάρκη, όπως και όλοι οι υπόλοιποι σύλλογοι της χώρας, μετά τις αποφάσεις τις κυβέρνησης με σκοπό την καλύτερη προστασία της κοινωνίας από τον covid.
Υπήρξε μια εκτεταμένη συζήτηση γύρω από τα τμήματα, τις υποδομές της ομάδας, τις ευθύνες σε αθλ.χώρους και την φιλοσοφία με την οποία θέλει να προχωρήσει ο σύλλογος. Αφού ενημερωθήκαμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο ερασιτέχνης σήμερα, ως club θέσαμε επίσης ένα βασικό θέμα συζήτησης το οποίο έχει να κάνει με την φιλοσοφία που ενεργεί ο σύλλογος. Συζητήσαμε για την νοοτροπία που θα πρέπει να περνάει τόσο μέσα στην οικογένεια του Γ.Σ.Π. όσο και στην ευρύτερη κοινωνία της πόλης μας. Σε γενικό επίπεδο ήταν πολλές οι κοινές συνισταμένες μεταξύ του club και του προέδρου, με βασική αρχή την ενδυνάμωση του συλλόγου, την οικονομική του αυτονομία και την δημιουργία μιας νοοτροπίας που θα είναι οδηγός τόσο για αυτούς που ακολουθούν, αλλά κυρίως για αυτούς που διοικούν το σύλλογο, είτε για τώρα είτε για το μέλλον.
Με λίγα λόγια να μπουν οι σωστές βάσεις λειτουργίας του συλλόγου, σε τέτοιο βαθμό έτσι ώστε στο μέλλον να “πηγαίνει στον αυτόματο”, χωρίς να αλλάζει κάθε φορά που αλλάζουν και τα πρόσωπα.
Εν κατακλείδι να τηρηθεί αυστηρά το καταστατικό του συλλόγου και ότι ορίζει αυτό, να δημιουργηθούν δικλίδες ασφαλείας με σκοπό να μην βάλλεται ο σύλλογος κάθε φορά που ένας θεσμικός ρόλος αποκλίνει από τις γραμμές του καταστατικού και ότι αυτό πρεσβεύει, προκειμένου έτσι να αποφεύγουμε τις εκάστοτε προστριβές που μόνο πίσω μας κρατάνε.
Τέλος υπήρξε δέσμευση και από τις δύο πλευρές για ένα νέο ραντεβού και μάλιστα πολύ σύντομα, στο οποίο θα κατατεθούν εκατέρωθεν τα πλάνα για τα δυο πολύ βασικά θέματα που θέσαμε. Την ενδυνάμωση της οικογένειας του ΓΣΠ με σκοπό την γιγάντωση του συλλόγου και την εδραίωση του Γ.Σ.Π. στην καθημερινότητα της πόλης, με σκοπό ο σύλλογος να βρει ξανά την αίγλη που είχε μέσα στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.

 

 
 
 
 
18 κοινοποιήσεις
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Επανήλθαν οι Fentagin στο θέμα της ονοματοδοσίας! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας