Τελευταία ενημέρωση 19:32, 17 Απρ 2021

Η στήλη «Ιεροθιώτικα» από το «Αθλητικό Περιστέρι»

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Διαβάστε τη στήλη «Ιεροθιώτικα» από την εφημερίδα «Αθλητικό Περιστέρι«, τεύχος Φεβρουαρίου:

---- Εδώ θα τα λέμε μια φορά το μήνα. Με τα «Ιεροθιώτικα» κάτω από τα «Περιστεριώτικα». Κανονικά θα μου πείτε ο Άγιος Ιερόθεος είναι συνοικία του Περιστερίου, άρα τα «Ιεροθιώτικα» δεν πρέπει να αποτελούν ξεχωριστή ενότητα. Τον Ρούμπα να ρωτήσετε όμως που έχει πει ότι είμαστε Ιεροθιώτες» και όχι Περιστεριώτες και θα καταλάβετε γιατί αυτή η διάκριση.

---- Λεπτομέρεια βέβαια ότι ο Ρούμπας είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου. Αυτός που λέει ότι «είμαστε Ιεροθιώτες και όχι Περιστεριώτες» όμως τέλος πάντων το ξεπερνώ γιατί ο Ρούμπας έχει πει και άλλα τα οποία εδώ είμαστε για να τα σχολιάσουμε στην πορεία.

---- Τον Ιεροθιώτη, Ρούμπα θα τον κρίνω όμως σαν παράγοντα και όχι ως δημοτικό σύμβουλο. Ως δημοτικό σύμβουλο ας τον κρίνει ο δήμαρχος που τον έβαλε στο ψηφοδέλτιο και οι συμπολίτες μας, του Περιστερίου βεβαίως -βεβαίως που τον εξέλεξαν. Εγώ δεν έχω καμιά δουλειά να τον κρίνω γιατί εδώ που τα λέμε για να τον κρίνω πρέπει κάτι να κάνει κι δεν ξέρω ειλικρινά τι κάνει.

----- Δεν γνωρίζω λοιπόν αν το έχετε μάθει, από τον Άγιο Ιερόθεο, πριν από καιρό αποχώρησε ο Βαγγέλης Ρούσσος. Ο παράγοντας που με τα σωστά του και με τα λάθη του πήρε την ομάδα από την Α’ Αθηνών και την καθιέρωσε  στην Γ’ Εθνική. Πάντα μπροστινός, να «τρώει τη λέζα» όταν κάτι δεν πήγαινε καλά και τον Ρούμπα να είναι πρόεδρος στα χαρτιά περισσότερο και λιγότερο στην ουσία.

----- Ρούσσος και Ρούμπας μιλάμε για «κολλητούς». Με διακριτούς ρόλους. Ο Ρούσσος έτρεχε το αγωνιστικό και ο Ρούμπας να είναι στη καρέκλα του προέδρου για τις πίτες, για να πουλάει διαρκείας και να κάνει τον εκφωνητή στο γήπεδο για να μην μείνουν δυσαρεστημένοι οι χορηγοί. Όλα πήγαιναν μια χαρά μεταξύ τους μέχρι που ήρθε το καλοκαίρι ο νέος πρόεδρος.

---- Ο Ρούμπας που έχει μάθει να επιβιώνει με όλες τις καταστάσεις μόλις «μυρίστηκε» ότι δεν τον έπαιρνε άλλο να κάνει τον πρόεδρο, δέχθηκε να παραχωρήσει την θέση του στον Βαγγέλη Μαρίνο που στο κάτω της γραφής ανέλαβε και τη χρηματοδότηση της ομάδας. Ανέλαβε αν δεν κάνω λάθος Α’ Αντιπρόεδρος και από εδώ πάν και οι άλλοι.

---- Κάποια στιγμή ωστόσο έπρεπε να λυθούν οργανωτικά θέματα της ομάδας και να καθοριστούν αρμοδιότητες. «Εσύ θα κάνεις αυτό, εσύ θα κάνεις το άλλο». Προέκυψε τότε διαφωνία μεταξύ του προέδρου Μαρίνου και του Βαγγέλη Ρούσσου. Κι εσείς με ποιον πιστεύετε πήγε ο Ρούμπας; Με τον «κολλητό» του τόσα χρόνια ή με το νέο πρόεδρο;

---- Για να μην σε κρατήσω σε αγωνία ο Ρούμπας απέτυχε παταγωδώς ως έπρεπε για να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στον πρόεδρο Μαρίνο και τον Ρούσσο. Έδειξε πόσο «λίγος» είναι ως παράγοντας. Γιατί είχε καθήκον να στηρίξει τον φίλο του αλλά και το νέο πρόεδρο. Να βρει μια λύση ικανοποιητική και για τους δύο.

---- Εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι ο Ρούμπας πήγε με το νέο πρόεδρο και όχι με τον Ρούσσο που αποχώρησε από την ομάδα. Όταν διαθέτεις παραγοντικό εκτόπισμα σε μια ομάδα δεν επιτρέπεις στον εαυτό του να φεύγει ο «κολλητός» σου. Πρέπει να φύγεις κι εσύ μαζί. Ο Ρούμπας, αυτός ο μεγάλος στυλοβάτης του Άγιου Ιερόθεου τα ξέχασε όλα και σαν μια άλλη Νάντια Κομανέτσι, ξέχασε τη φιλία του με τη Ρούσσο, τα όσα έκαναν μαζί και του επέτρεψε να ανοίξει τη πόρτα της εξόδου από την ομάδα.

---- Αυτά συνέβησαν στη δεύτερη ομάδα της πόλης μας, τον Άγιο Ιερόθεο, για την οποία κάνετε μερικοί παράπονα ότι δεν γράφουμε τίποτα στην εφημερίδα. Γι’ αυτό και αποφασίσαμε να γράφουμε. Για να σας κάνουμε το χατίρι και για να μην μείνετε ανενημέρωτοι από την ομάδα του ισόβιου παράγοντα Ρούμπα.

 Ο Ιεροθιώτης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προσθήκη στο κέντρο με Κυριφίδη! »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
neo frontistiria
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας