Τελευταία ενημέρωση 02:14, 20 Απρ 2024

2η θέση και Κύπελλο Ήθους για τον δημοφιλή Όμιλο!

Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την απόλυτη ικανοποίηση της για την επίτευξη ενός στόχου που δεν έχει προηγούμενο (2η θέση στο πρωτάθλημα και κύπελλο Ήθους) εξέφρασε με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΑΟ Περιστερίου κάνοντας τον απολογισμό της φετινής χρονιάς.

 

 

« Αυτή ήταν η έκπληξη που κρατούσαμε για το τέλος του πρωταθλήματος . Έκπληξη όχι για εμάς, αλλά σίγουρα για όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο αφού εμείς το θεωρούσαμε δεδομένο και δεν το κάνουμε πρώτη φορά. Είναι κάτι που σαν Δ.Σ. το θέτουμε στόχο κάθε χρόνο πέρα από το αγωνιστικό, αφού η φιλοσοφία όλων στο Περιστέρι είναι ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ και ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. Ευχή μας να γίνει δόγμα προς όλους για να έχουμε ένα ομορφότερο και καλύτερο ποδόσφαιρο . Ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ η ομάδα μας που συμμετείχε σ’ ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα αυτό της Α’ Αθήνας με δύσκολους και ιστορικούς αντιπάλους  σε δύσκολες έδρες και παιχνίδια με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία αγωνιστική,  κατάφερε να πάρει για εμάς τον σημαντικότερο τίτλο - γιατί και πρωταθλήματα έχουμε κατακτήσει και κύπελλο ΕΠ.Σ.Α. -  που θα μείνει ανεξίτηλος και θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία μας. Είναι ίσως και αξίζει κάτι παραπάνω και από ένα πρωτάθλημα. Έχοντας στις τάξεις μας ποδοσφαιριστές  μεγάλης αξίας, που σχεδόν όλοι τους έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες, έχοντας τους δυο πρώτους σκορερ της κατηγορίας τον Ηλιάδη με 21 γκολ και τον Παπαναστασίου με 17 γκολ έδειξαν τέτοιο χαρακτήρα και σεβασμό σ’ όλες τις διαιτητικές αποφάσεις, έπαιξαν τόσο καθαρό και αθλητικό ποδόσφαιρο εφάρμοσαν το fair play σε απίστευτο βαθμό σεβάστηκαν τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές και φιλάθλους όπου κι αν αγωνίστηκαν και πήραν αυτό που τους αξίζει. Αν και υπήρχαν παιχνίδια που προκλήθηκαν ή αδικήθηκαν, ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκαν, δεν αντέδρασαν αντιαθλητικά δίνοντας μαθήματα  ποδοσφαιρικού πολιτισμού. Φυσικό επακόλουθο να τους σέβονται και οι διαιτητές . Ούτε μια κόκκινη κάρτα και ελάχιστες κίτρινες σ’ έναν μαραθώνιο. Είμαστε πραγματικά πολύ υπερήφανοι γι’ αυτούς. Οι οδηγίες από το Δ.Σ ήταν σαφείς για όλους. Άλλο τόσο υπερήφανοι είμαστε και για τους προπονητές, τους εκπροσώπους της ομάδας, τον γιατρό, τον φροντιστή και φυσικά για τους φιλάθλους μας αφού κανένας δεν ενόχλησε κανέναν , και έτσι όλα τα φύλα αγώνων και εκθέσεις των παρατηρητών για εμάς ήταν λευκές είτε παίζαμε στην έδρα μας είτε εκτός , μην απασχολώντας ποτέ τα πειθαρχικά όργανα .

 

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ. ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΗΘΟΣ  κι αν για κάποιους μπορεί να είναι εκπληκτικό και να απορούν σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς όπου δυστυχώς ανθίζει η βία ενώ είναι στο χέρι μας να την εξαλείψουμε, τους γνωρίζουμε ότι και πριν δύο χρόνια στην Δ’ Εθνική αλλά και πέρσι στην Γ΄ Εθνική σε πάρα πολύ δύσκολα πρωταθλήματα το είχαμε καταφέρει και είχαμε πάρει το αντίστοιχο έπαθλο από την ΕΠΟ .

 

Ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ έχει μάθει να παράγει πολιτισμό και αθλητισμό προβάλλοντας την πόλη του και αυτό θα συνεχίσει να κάνει σε υψηλό επίπεδο. Το ποδόσφαιρο και ειδικά το ερασιτεχνικό μπορεί να γίνει καλύτερο αρκεί να υπάρξει αλληλοσεβασμός. Συγχαρητήρια σ’ όλους και είμαστε σίγουροι ότι αυτή η προσπάθεια θα εκτιμηθεί απ’ όλους τους φορείς . »

***Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ συγχαίρει τους δύο πρωταθλητές της Αθήνας Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟ και Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ και τους εύχεται ότι καλύτερο στους αγώνες μπαράζ που θα δώσουν έτσι ώστε να πετύχουν τους στόχους τους. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Φιλικό αύριο με Ατρόμητο Κ20 (4.μ.μ.) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας