Τελευταία ενημέρωση 21:16, 19 Απρ 2024

Βαρυσήμαντη δήλωση Ρούμπα:«Να ενημερώσω κι εγώ αν θέλουν να γράψουν αλήθειες»

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Ρούμπας προχώρησε μέσω της προσωπικής του σελίδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σε μια βαρυσήμαντη δήλωση που προκάλεσε αίσθηση στην περιστεριώτικη κοινωνία. 

Τριάντα περίπου μέρες πριν από την Πρωταπριλιά με μια ανάρτηση του που δεν διευκρινίζει αν αφορά τη δραστηριότητα του ως Δημοτικός Σύμβουλος ή ως Πρόεδρος/Αντιπρόεδρος του Άγιου Ιερόθεου αλλά μάλλον πρέπει να αφορά τον Άγιο Ιερόθεο γιατί για δημοτικό σύμβουλο δεν ξέρουμε πόσο δραστήριος είναι, έγραψε τα εξής:«Θέλω να ευχαριστήσω όσους σχολιάζουν για εμένα αλλά θα τους έλεγα να ενημερώνονται καλύτερα ειδικά όταν τα καταγράφουν σε έντυπα. Μπορώ βέβαια να τους ενημερώσω κι εγώ αν θέλουν να γράψουν αλήθειες».

Πράγματι, ο Παναγιώτης Ρούμπας έχει δείξει με τα έργα του και τα λόγια του ότι μόνο αλήθειες λέει γι' αυτό και σεβόμαστε απόλυτα το δικαίωμα του να καταθέτει την άποψη του.

Και σε μια δημοκρατία αυτό πρέπει να γίνεται. Να εκφράζει ο καθένας την άποψη του μακριά από εκφοβισμούς και δικαστικές απειλές που κάποιοι  άλλοι τις χρησιμοποιούν κατά κόρον πλήττοντας επαγγελματίες.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 07 Μάρτιος 2021 17:28
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Εντοπίστηκε κρούσμα Covid19 »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας