Τελευταία ενημέρωση 03:23, 19 Απρ 2024

Ήττα που δεν αναιρεί την προσπάθεια!

Κατηγορία Άμιλλα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Βαριά ήττα-σοκ 4-0 γνώρισε η Άμιλλα στην Πετρούπολη από τον τοπικό Αίμο και κατάφερε να χαλάσει την πολύ καλή εικόνα που είχε στον δεύτερο γύρο.

Βέβαια αυτή η ήττα δεν αναιρεί κανένα από τα κατορθώματα της ομάδας του Γιώργου Μπεκρή που παραμένει πέμπτη με 48 βαθμούς και αναμένεται του χρόνου να πρωταγωνιστήσει. Αντίθετα, ο Αίμος πήρε νίκη-ανάσα στην προσπάθεια του για παραμονή κόντρα σε Ατρόμητο Χαλανδρίου, Παράδεισο, Δάφνη Π. Φαλήρου, Λαύρα, Ελευθερούπολη ενώ υποβίβασε μαθηματικά την Κηπούπολη. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ταλιούρας άνοιξε το σκορ στο 25'. Στο 41' ο Ασημακόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και δυσκόλεψε το έργο των κυανέρυθρων για θετικό αποτέλεσμα. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ξεσάλωσαν και έφτασαν στο τρίποντο με τέρμα ξανά του Ταλιούρα στο 59', του Αντωνόπουλου στο 65' και του Μπαρμπούδη στο 90'. 
 
Άμιλλα (Γιώργος Μπεκρής): Κοσμίδης, Κάλικας, Συμεωνίδης, Ασημακόπουλος, Λιόντος, Δούμας, Κακαράκης, Μέμης (77' Καραμπέτσι), Μακρής, Λαμπράκος (46' Ντόντης), Δέγκλερης. 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Οι ακαδημίες της Άμιλλας »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας