Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ντεμπούτο Μανωλόπουλου αύριο στο Μεσολόγγι!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

To ντεμπούτο του στον πάγκο του ΓΣΠ θα κάνει αύριο (27/2, 20:00) ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Μεσολόγγι.


Η ιστορία
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, που ήταν και το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων, το Περιστέρι έφτασε στην εντός έδρας νίκη με 84-72 έχοντας ως καλύτερους τον Μάρβιν Τζόουνς (19π, 8/10δ, 8ρ.) και τον Γιάννη Αθηναίου (17π, 5/5τρ, 5ρ, 6ασ.). Από την πλευρά του Μεσολογγίου ο Ντεβόντε Γκριν είχε 16 και ο Τζαζμάρ Φέργκιουσον 15 πόντους.

Υπάρχει ένα γεγονός που συνδέει τους δύο αγώνες, εκείνον που έγινε στις 15 Νοεμβρίου κι αυτού που θα γίνει το Σάββατο. Πριν από αυτούς το Περιστέρι προχώρησε σε αλλαγή προπονητή και όπως στο ματς του πρώτου γύρου έκανε ντεμπούτο -στην τέταρτη θητεία του- ο Αργύρης Πεδουλάκης, έτσι  θα κάνει ντεμπούτο όπως προαναφέραμε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Το παιχνίδι που έγινε για την 4η αγωνιστική, χαρακτηρίστηκε από δύο ακόμη αξιοσημείωτα στοιχεία. Ο Γιάννης Αθηναίου με τα 5/5 τρίποντα του σημείωσε την κορυφαία επίδοση των τελευταίων 369 αγώνων της  Basket League ενώ ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μπήκε στο «κλαμπ» των παικτών που σημείωσαν 2.500 πόντους στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα.

--Ο Χρήστος Σαλούστρος θα συμπληρώσει 200 συμμετοχές στη  Basket League. Είχε κάνει ντεμπούτο στις 13 Οκτωβρίου 2013 (Πανελευσινιακός-Πανιώνιος 72-74).

--- Το Περιστέρι έχει σημαντική πτώση στις περισσότερες στατιστικές κατηγορίες από τα εντός στα εκτός έδρας παιχνίδια του. Καλύτερους αριθμούς έχει μόνο στις βολές (+2,4%) και τα ριμπάουντ (+2,5).

----Οι «κυανοκίτρινοι» εκτελούν στα παιχνίδια μακριά από το Περιστέρι με ποσοστό μικρότερο κατά 12,2% στα τρίποντα σε σχέση με εκείνα που δίνουν ως γηπεδούχοι (24,1% έναντι 36,3%).