Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βασιλόπουλος: «Να δείξουμε ενέργεια και πάθος»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Περιστερίου για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το παιχνίδι του Σαββάτου (27/2, 20:00, ERT SPORTS, ERTFLIX), για την 15η αγωνιστική της Basket League με το Μεσολόγγι στο Αγρίνιο.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και πριν την προπόνηση της Τετάρτης (24/2) έδειξε βίντεο στους «κυανοκίτρινους», τον προσεχή αντίπαλο τους, πριν μπουν στο γήπεδο για το κομμάτι της τακτικής.

«Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με το Μεσολόγγι, που είναι μια ομάδα η οποία παίζει στην έδρα της και θέλει πάρα πολύ να κερδίσει» υποστηρίζει ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος για την αναμέτρηση με την ομάδα του Μεσολογγίου στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και συνέχισε: «Εμείς από την πλευρά μας έχουμε προχωρήσει σε μια αλλαγή προπονητή και μια νέα φιλοσοφία στην οποία πρέπει να προσαρμοστούμε.

Στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος έχουμε παίξει δυο φιλικά με τον Ιωνικό και την ΑΕΚ, αλλά θέλουμε ακόμη δουλειά».

Όσο για τα στοιχεία που θα καθορίσουν την εξέλιξη του αγώνα, υπογράμμισε: «Πρέπει να δείξουμε ενέργεια και πάθος. Το πιο σημαντικό σ’ αυτά τα παιχνίδια δεν είναι το πόσο καλά θα παίξεις, αλλά πόσο πιο συγκεντρωμένος θα μείνεις και πόσο το θέλεις. Ξέρουμε ότι θα έρθουν και δύσκολες στιγμές μέσα στο παιχνίδι, απλά είναι πάρα πολύ σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας».