Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τηλεδιάσκεψη με Αυγενάκη για τα ερασιτεχνικά!

Κατηγορία Ποδόσφαιρο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Κύριο Λευτέρη Αυγενάκη με θέμα συζήτησης την έναρξη των προπονήσεων των ακαδημιών και των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.
Τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία της κ. Νίνας Ξενοχρήστου.
Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν οι κ.κ Γιάννης Χρυσάφης ,Μιχάλης Γκιτάκος, η κ. Νίνα Ξενοχρήστου και το μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης δημοσιογράφων κ. Γιάννης Παρασύρης.
Ο Υπουργός ήταν σαφής ,ευθύς και κατατοπιστικός εκφράζοντας τόσο προσωπικές απόψεις όσο και επίσημες θέσεις.
Πήρε ξεκάθαρα θέση υπέρ του ανοίγματος των ακαδημιών ποδοσφαίρου για το οποίο δεσμεύτηκε ότι υπάρχουν καθοριστικές ενέργειες από μέρος του έως την επόμενη εβδομάδα.
Ήταν πολύ θετικό να ακούμε τον Κύριο Αυγενακη να λέει εμφατικά ότι θα το παλέψει με κάθε τρόπο, και να λέει ευθέως ότι λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που ζούμε ακόμα και η Αθλητική αρχή βρίσκεται κάτω από τις εισηγήσεις των λοιμοξιολογων οι οποίες "καλώς ή κακώς", καθορίζουν τα πάντα.
Στα πλαίσια της ειλικρίνειας και της καλής ενημερωσης φίλων αθλητών, προπονητών και παραγόντων που από χθες επικοινωνούν μαζί μου, οφείλω να πω ότι σχετικά με την οικογένεια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σε επίπεδο ανδρών τα μηνύματα δεν ήταν εξίσου θετικά η ξεκάθαρα.
Υπάρχουν πολλές παράμετροι που δεν γίνεται να αναλυθούν δημόσια οι οποίες για μένα προς το παρόν έστω,δεν είναι αισιόδοξες.
Σίγουρα οι ενώσεις γνωρίζουν πολύ καλά τις παραμετρους αυτές και έχω την αίσθηση ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις και κυρίως..ανακοινώσεις.
Ελπίζω σύντομα όλο αυτό να τελειώσει και να μπορούμε τόσο με τα παιδιά των ακαδημιών μας, όσο και με τους αθλητές των ανδρικών ομάδων μας να δώσουμε ξανά ραντεβού στα γήπεδα.
Πηγή:Τopiko24

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Φεβρουάριος 2021 19:41