Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις τουλάχιστον δεν δίνεις δικαιώματα!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ο Ατρόμητος μπορεί να έμεινε χωρίς νίκη στο τρίτο παιχνίδι του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο, τουλάχιστον δεν έδωσε δικαιώματα που ενδεχομένως να προέκυπταν απέναντι στη Λάρισα. Κακός στο πρώτο ημίχρονο και καλός στο δεύτερο βρέθηκε να χάνει αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει και να διεκδικήσει ακόμη και τη νίκη. Το τελικό 1-1 είναι πάντως ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με αργό ρυθμό στα πρώτα λεπτά. Η ΑΕΛ -για την οποία έκανε πολλή δουλειά με το πρέσινγκ του ο Ακούνια- ήταν εκείνη που άρχισε να απειλεί πρώτη, με τα σουτ της είτε να είναι άστοχα είτε να αποκρούονται από τον Μανδά. Γρήγορα ο Ατρόμητος ισορρόπησε το ματς, αρχίζοντας να κυκλοφορεί ωραία την μπάλα. Οι επιθέσεις του ξεκινούσαν κυρίως από τα πλάγια και είχαν ως κύριους εκφραστές τους Κωτσόπουλο και Χριστοδουλόπουλο.

Και ενώ φαινόταν πως οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια χωρίς σκορ, οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν ένα εξαιρετικό πεντάλεπτο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, δημιουργώντας τη μία φάση μετά την άλλη. Ωστόσο, το προβάδισμά τους το οφείλουν εν πολλοίς στον αντίπαλο πορτιέρε. Στο 44' ο Μανδάς έκανε κακή απομάκρυνση πάνω στον Μπεν-Χατίρα. Με τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΛ να μπαίνει στην περιοχή της ομάδας του Περιστερίου και μετά από μερική... περιπέτεια -όντας πεσμένος- να σπρώχνει την μπάλα προς τον Ακούνια, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα.

Το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους θύμιζε αρκετά το αντίστοιχο του πρώτου. Όμως, οι μαζεμένες αλλαγές από τις δύο ομάδες επέφεραν μία… αγωνιστική αναρχία. Η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, με τον Ατρόμητο να είναι εκείνος που δημιουργούσε την πλειονότητα των ευκαιριών. Εν τέλει, αξιοποίησε μία εξ αυτών, όταν στο 76' ο Γκάλο έπιασε τη σέντρα-σουτ, με την μπάλα να φτάνει στον νεοεισελθόντα Αγκάγιεφ, ο οποίος πλάσαρε πολύ ωραία για το 1-1.

Αν υπήρχε μία ομάδα που θα μπορούσε να σκοράρει στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ήταν εκείνη του Ατρομήτου. Κάτι που ωστόσο δεν κατάφερε, με το σκορ να μένει ως είχε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο, Χαρίσης (74' Ούμπιδες), Σάλομον, Μουνίθ (61' Αγκάγιεφ), Χριστοδουλόπουλος (61' Ραμπέγιο), Κωτσόπουλος (83' Γιακουμάκης), Μανούσος (46' Εντομβόνγι).

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Μαξιμένκο (52' Μιχαήλ), Ζίζιτς, Χουσίνο, Γιακιμόβσκι (71' Καρανίκας), Γκράουρ, Κολομπίνο, Στίφλερ (60' Ηλιάδης), Νικολιάς, Μπεν-Χατίρα (61' Μιλοσάβλιεβιτς), Ακούνια.