Τελευταία ενημέρωση 21:59, 19 Απρ 2024

Η Μπάγερν ενάντια στον «κολοσσό» των 130 τίτλων

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Δεύτερος ημιτελικός για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στη Ντόχα του Κατάρ και στις 20:00 φτάνει η ώρα των πρωταθλητών Ευρώπης να κυνηγήσουν, καταρχήν τη πρόκριση τους στο μεγάλο τελικό της 11ης Φεβρουαρίου, αλλά και φυσικά να κατακτήσουν τον 6ο τίτλο για τη σεζόν 2019-20.

Η ομάδα του Χάνσι Φλικ μετά τα δύο Διηπειρωτικά Κύπελλα το 1976 και το 2001, κατέκτησε και το 2013 το νεοσύστατο τότε Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και έχει βάλει πλώρη για το 4ο φέτος. Απόντες από την Μπάγερν οι (σε καραντίνα) Γκορέτσκα και Χάβι Μαρτίνεθ) και ο Φλικ αναμένεται να ξεκουράσει πολλούς βασικούς του παίκτες ενόψει του τελικού με τη μεξικάνικη Τίγκρες, ματς που θα δεσπόζει και στο οπαπ λάιβ.

Αποψινή της αντίπαλος η πρωταθλήτρια Αιγύπτου και Αφρικής, Αλ Αχλι. Η ομάδα του (άλλοτε παίκτη του Ιωνικού!) Μοσιμάνε Πίτσο κατάφερε να προκριθεί στον ημιτελικό, αποκλείοντας την οικοδέσποινα Αλ Ντουχαΐλ, με 1-0. Οι Αιγύπτιοι παραμένουν έτσι από τον Αύγουστο αήττητοι τρέχοντας ένα σερί 32 αγώνων χωρίς ήττα! Είναι η ομάδα με τους 130+ διεθνείς και εγχώριους τίτλους (!) και η αξία, στοιχηματικά, βγαίνει στο 2.30.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και άλλα προγνωστικά ημέρα στο koubanezos.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η ρεβάνς-φωτιά στο Coppa Italia και το… πράσινο μίλι »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας