Τελευταία ενημέρωση 23:14, 18 Απρ 2024

Η αγάπη του Πολέμη για τους τετράποδους φίλους μας!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Βαθιά αγάπη για τους τετράποδους φίλους μας που ξέρουν αυτή την αγάπη την ανταποδίδουν στο πολλαπλάσιο, τρέφει ο  Ανδρέας Πολέμης ο οποίος πριν από λίγες μέρες παραιτήθηκε από τον ΓΣ Περιστερίου μετά από 4 χρόνια παρουσίας έχοντας σημαντικό μερίδιο στην (επανα)καθιέρωση της  ομάδας στο μπασκετικό στερέωμα. Ο Πολέμης αφιερώνει μάλιστα καθημερινά αρκετή ώρα παρά τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις τους για την φροντίδα των σκύλων του κάτι που τον ανανεώνει και τον αναζωογονεί.  Και δεν μιλάμε πάντως για έναν ή δύο σκύλους αλλά για οκτώ συνολικά! Βέβαια δεν μπορεί να ασχοληθεί μόνος αλλά φροντίζει και όλη η οικογένεια, η γυναίκα του δηλαδή και τα 4 παιδιά του  για τη πολύ μεγάλη παρέα τους που είναι 2 λυκόσκυλα, 1 Cane Corso, 1 Golden Retriever, 1 King Charles Cavallier και 3 Hμίαιμα.

Έγινε άνω κάτω!

Άνω κάτω έγινε τις προάλλες περιστεριώτικη ομάδα. Επιεικής ο όρος άνω κάτω» καθώς οι βρισιές που έπεσαν στο διοικητικό συμβούλιο ακούστηκαν και πέρα από τα γραφεία. Το αποκορύφωμα; Ένας από τους συμβούλους «την έχωσε» στο μέχρι πρότινος συνάδελφο και φίλο του και τον έστειλε στο νοσοκομείο για ράμματα. Όχι, τίποτα άλλο, ο «εισπράκτορας» θέλει να αποκαλείται αξιόπιστο και φερέγγυο πρόσωπο στην περιστεριώτικη κοινωνία.

Να το προσέξει!

Να σας ξεκαθαρίσω ότι είμαι κατά της χειροδικίας όχι μόνο κατά της βίας. Δεν θα επικροτήσω τέτοιες ενέργειες. Ήθελα να ήξερα όμως για να προκαλέσει ο «εισπράκτορας» την οργή του φίλου του, τι  (θα) του έκανε. Να το προσέξει πάντως γιατί δεν γίνεται να του φταίνε πάντα οι άλλοι. Ξέρουμε ότι δεν έχει σχέση με την αλήθεια, ξέρουμε και πολλά ακόμη. Κάτι δεν κάτι καλά χρόνια τώρα, άλλη εξήγηση κύριε «εισπράκτορα» δεν υπάρχει.

«Έφυγε» ο Σκαγιάς!

Ένας γνωστός περιστεριώτης, ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Επίλεκτον»,  ο Μιχάλης Σκαγιάς έφυγε από τη ζωή στις 3 Νοεμβρίου χτυπημένος από τον Covid19 ανήκοντας στις ευπαθείς ομάδες. Ήταν κουμπάρος του αείμνηστου προέδρου του Ατρόμητου Ανδρέα Κουλόπουλου, μάλιστα είχε διατελέσει στα διοικητικά συμβούλια της ομάδας εκείνα τα χρόνια. Εξαιρετικός σε ήθος και ποιότητα ο «φουσκωτός» όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του δεν είναι πια ανάμεσα μας.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Φεβρουάριος 2021 19:04
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μάντζαρης: «Δύσκολο το ματς με την ΑΕΚ» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας