Τελευταία ενημέρωση 06:03, 26 Απρ 2024

Ο «Ούμπι» τραγούδησε για τον Ντιέγκο!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 Η μεγάλη απώλεια του Ντιέγκο Μαραντόνα  που συζητείται ακόμα σε κάθε γωνιά της γης καθώς έχει αφήσει δυσαναπλήρωτο κοινό συγκλόνισε όπως είναι φυσικό και τους συγκλονίσει τους συμπατριώτες του που μένουν στη χώρα μας. Ο συνθέτης Στέλιος Φωτιάδης (σύζυγος της Γλυκερίας) είχε την πολύ όμορφη ιδέα να ηχογραφήσει το τραγούδι για τον Ντιεγκίτο το «La vida tómbola», του Μανού Τσάο, με τις φωνές Αργεντινών ποδοσφαιριστών που παίζουν στην Ελλάδα, ανάμεσα τους και ο «δικός» μας Χαβιέρ Ούμπιντες. Η ηχογράφηση έγινε σε στούντιο της Γλυφάδας και ο Ούμπιντες που εικονίζεται στη φωτό με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα και τον Βιγιαφάνες απόλαυσε τις στιγμές τραγουδώντας για τον λαϊκό ήρωα της χώρας της. Το τραγούδι παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια συναυλίας στο  Μέγαρο Μουσικής για φιλανθρωπικό σκοπό, με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών ανοίγοντας μάλιστα το πρόγραμμα. Στο «La vida tómbola», τραγουδούν ακόμη οι Μπλάνκο, Νέιρα, Σολίς, Μεγιάδο αλλά και ο Μανού Τσάο από την Αργεντινή βέβαια.

41 έργα στην πόλη!

---Διάβασα τα 41 έργα που εγκρίθηκαν για το 2021 από το δημοτικό συμβούλιο, κατόπιν εισήγησης του αρμόδιου αντιδημάρχου Παναγιώτη Λύκου.  Χρέος μας να επικροτούμε και να χαιρετίζουμε τα έργα που κάνει η πετυχημένη δημοτική αρχή. Δεν χωρά καμία αμφιβολία. Το μόνο «κόλλημα» μου είναι οι αναπλάσεις των πλατειών. Ποτέ μου δεν χώνεψα αυτές τις αναπλάσεις γιατί μου θυμίζουν την Ομόνοια. Πόσες φορές την έχουν αλλάξει και να το δείτε που θα την αλλάξουν πάλι. Αυτή είναι η μόνη μου παρατήρηση, θέλω να σας κοιτώ στα μάτια.

Σειρά η Χρυσούπολη!

---Επειδή όμως εμένα με ενδιαφέρουν τα έργα αθλητισμού και σε αυτά δίνω μεγαλύτερη σημασία, χαίρομαι  καταρχάς  για την ανακατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Χρυσούπολης. Επιβεβλημένο έργο γιατί αθλούνται παιδιά και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου εγκυμονεί κινδύνους. Είχε προηγηθεί ως γνωστόν η ανακατασκευή στα γήπεδα της Χωράφας, του Ήφαιστου και πολύ ορθά παίρνει σειρά η Χρυσούπολη.

Αξίζει τον κόπο!

Πολύ σωστή κι επίσης επιβεβλημένη η αλλαγή του ταρτάν στη Χωράφα για τους ίδιους λόγους με το γήπεδο της Χρυσούπολης. Γιατί χιλιάδες παιδιά προπονούνται καθημερινά αλλά και οι ηλικιωμένοι που πηγαίνουν για περπάτημα πρέπει να έχουν στα πόδια τους ένα ασφαλές τερέν γιατί ακόμη και ένα…λακκάκι μπορεί να κοστίσει. Θα ξεσπιτωθούν οι σύλλογοι στίβου (θα κατέβουν στον Ατρόμητο) αλλά αξίζει τον κόπο.

Θα μπει στέγαστρο!

Στο  γήπεδο της Χωράφας θα τοποθετηθεί και στέγαστρο στην κερκίδα. Πάρα πολύ σωστή κίνηση, προηγείται η Χωράφα γιατί γίνονται εκεί αγώνες Γ’ Εθνικής. Το ίδιο ωστόσο πρέπει να γίνει και στο γήπεδο του Ήφαιστου το οποίο επίσης χρειάζεται στέγαστρο. Επειδή ωστόσο το παρελθόν έχει δείξει ότι η Χωράφα…προηγείται καθόσον  είναι λαϊκό στάδιο, υποθέτω ότι το 2022 θα υπάρχει πρόβλεψη και για το γήπεδο του Ήφαιστου.

Διαφήμιση στην πόλη!

Ένα…έμμεσο αθλητικό έργο είναι η κατασκευή στεγάστρου με φωτοβολταϊκά στο πάρκινγκ του κολυμβητηρίου του Λόφου Αξιωματικών. Για να γίνεται αυτό το έργο κάτι σημαίνει, την σημασία του την  ξέρουν άλλοι καλύτερα από εμένα.  Αυτό που έχω να πω είναι ότι το συγκεκριμένο κολυμβητήριο αποτελεί κόσμημα για την πόλη και τα.. κοσμήματα πρέπει να τα προσέχουμε. Και πως επίσης ότι η ανδρική ομάδα πόλο του ΓΣΠ που παίζει στην Α1 πρέπει να χρησιμοποιεί αυτό το κόσμημα, διαφήμιση στην πόλη μας θα κάνουμε.

Μας συγκλόνισε!

Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για να το αποτυπώσει κανείς στο χαρτί. Τι να γράψει και τι παρηγοριά να δώσει κανείς για ένα κορίτσι 32 ετών «σαν τα κρύα τα νερά» φεύγει από τη ζωή από την επάρατο νόσο αφήνοντας πίσω ένα πεντάχρονο παιδάκι. Στις αρχές του μήνα έφυγε για το αιώνιο ταξίδι η Ελένη Μωραϊτη, κόρη της Βούλας Τσάκα Υπεύθυνης  επί σειρά των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ατρόμητου. Πραγματικά ο θάνατος του κοριτσιού μας συγκλόνισε όλους. Καλό Παράδεισο να έχει.

Ο περιστεριάρχης

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Φεβρουάριος 2021 19:11
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Απολαύστε το γήπεδο του Ατρόμητου από ψηλά (video)! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας