Τελευταία ενημέρωση 13:39, 18 Απρ 2024

Διαβάστε τη στήλη της Ρουμπίνης στο «Αθλητικό Περιστέρι»!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

----Φιλαράκια αγαπημένα τι κάνετε; Χρόνια μας Πολλά και με το καλό να έρθει το 2021. Με το καλό όμως γιατί έτσι όπως το πάμε θα λέμε «κάθε πέρσι και καλύτερα».  Ειλικρινά, δεν ξέρω πως θα ξεκινήσω τις «αμπελοσοφίες» μου, δεν ξέρω πώς να σας υποδεχθώ έπειτα από το νέο αναγκαστικό διάλλειμα που μας έκανε τον περασμένο  μήνα ο… Covid19. Ένα πράγμα όμως μόνο εύχομαι σε φίλους και εχθρούς: Υγεία!!

----Πάντως ότι και να λέμε την «κάτσαμε τη βάρκα»!. Με όσα συμβαίνουν κάθε μέρα και αυτή την συσσωρευμένη άρνηση που υπάρχει έξω, ακόμη και καλά να είστε, ξέρω ότι η ψυχολογία σας είναι down και μακάρι να μπορούσα να σας φτιάξω τη διάθεση. Τουλάχιστον ας κουτσομπολέψουμε ως συνήθως, δουλειά μου είναι αυτή!

----- Τα φετινά Χριστούγεννα στην πόλη μας θα είναι σαφώς πιο λιτά από ποτέ. Οι  εκδηλώσεις έχουν ακυρωθεί και πολύ σωστά από τη δημοτική αρχή, η επαφή με τον κόσμο θα γίνει μέσα από τις   διαδικτυακές συναυλίες που επιμελείται ο Γιώργος Τσαλίκης. Σε κάθε περίπτωση ο όμορφος φωτισμός του δημαρχείου, το χριστουγεννιάτικο δέντρο και οι φωταγωγημένες  πλατείες θα μας θυμίζουν ότι είμαστε σε περίοδο εορτών.

---- Πάντως όλους αυτούς τους μήνες που είχε…αναδουλειά, ο Αντιδήμαρχος μας πολιτισμού πήρε σβάρνα τα κανάλια ξεκινώντας από το Big Brother, και συνεχίζοντας με το Just the 2  of us. Ειδικά το Big Brother δεν έχει καμία σχέση με τον πολιτισμό κάτι που ο Τσαλίκης το γνωρίζει. Και ασφαλώς δεν βάζει μπροστά την σπουδαία θέση που του έδωσε ο δήμαρχος αλλά το επάγγελμά του ως τραγουδιστής. Γι’ αυτό καλό να μην λέει τίποτα για το Περιστέρι σε τέτοιες εκπομπές να μας λείπει το βύσσινο….---

---- Τουλάχιστον θα γλυτώσουμε φέτος από τις ανούσιες και στημένες φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που βλέπουμε κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Εγώ πιστεύω ωστόσο ότι είναι προτιμότερη μια φωτογραφία με μια φτωχή οικογένεια ή με μια γριούλα παρά με την Σκορδά και τον Ντάνο. Ας το έχουν υπόψη τους οι εκπρόσωποι μας στο δημοτικό συμβούλιο.  Και αυτή την συμβουλή θα τους δώσω. Με τους φτωχούς και τους ανήμπορους θέλουμε να τους βλέπουμε όχι με τον Ντάνο και τη Φαίη Σκορδά!

---- Δεν ξέρω αγαπημένοι μας αν το έχετε προσέξει τους τελευταίους μήνες όλο και περισσότερα καφέ ανοίγουν. Τι πράγμα είναι αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Και το ένα καφέ ανοίγει δίπλα στο άλλο. Η οδό Αίγλης στην Χρυσούπολη για παράδειγμα σε ακτίνα 500 μέτρων έχει τέσσερα καφέ. Κι εν τω μεταξύ όσο κοστίζει ο καφές κάνει σχεδόν και το σουβλάκι. Ο Έλληνας όμως τον καφέ δεν τον αλλάζει με τίποτα…

----- Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως γιατί ορισμένοι και ορισμένες εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι και μετά εξαφανίζονται. Μόνο στα δημοτικά συμβούλια πατούν που τώρα κόπηκαν και αυτά. Τότε γιατί βρε παιδιά  κατεβήκατε; Για ποιο λόγο; Για να ικανοποιήσετε το «εγώ» σας; Το να είσαι δημοτικός σύμβουλος σε μια πόλη σαν το Περιστέρι είναι τιμή αλλά αυτή την τιμή την γράφετε στα παλιά σας τα παπούτσια. Κι εσείς αντί να το χαρείτε εξαφανίζεστε !

----Τα γεγονός ότι λοιπόν δεν κατέχουν αξιώματα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελεί δικαιολογία για την…εξαφάνισή τους. Ένας σωστός δημοτικός σύμβουλος δεν χάνεται από προσώπου γης, προσπαθεί να φανεί χρήσιμος στην πόλη του. Κανονίστε όμως στις επόμενες δημοτικές γιορτές να τους ξαναψηφίσετε για να συνεχίσουν το…. δημιουργικό τους έργο. Ικανούς σας έχω!  Γεια σας καλή χρονιά σε όλους!

Τα σέβη μου η Ρουμπίνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο «Ούμπι» τραγούδησε για τον Ντιέγκο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας