Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πεδουλάκης: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πρώτο ημίχρονο»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο κακό πρώτο ημίχρονο εστίασε ο προπονητής του Περιστερίου Αργύρης Πεδουλάκης, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την VEF Ρίγα, που σήμανε και τον αποκλεισμό της ομάδας από την επόμενη φάση του Basketball Champions League.

«Είχαμε ορατό πρόβλημα στις θέσεις «1» και «2», καθώς ήρθαμε χωρίς να έχουμε τρεις παίκτες στην διάθεση μας, συν τον Μπουρούση, που ήρθε να παίξει χωρίς προπόνηση» υποστήριξε αρχικά ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» και πρόσθεσε: «Στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε πράγματα που είχαμε δουλέψει για να παίξουμε. Στο δεύτερο μέρος δυναμώσαμε την άμυνα, ήμασταν συγκεντρωμένοι. Χάσαμε κάποια ριμπάουντ, αλλά είναι μια ομάδα η Ρίγα που έχει ικανότητες σ’ αυτό το κομμάτι. Δεν παίξαμε καθόλου «πικ εν ρολ» λόγω έλλειψης των γκαρντ, ώστε να βάλουμε πίεση στην Ρίγα και να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά. Και στο τέλος ένα μεγάλο σουτ έδωσε τη νίκη στον αντίπαλο».

Ο Χρήστος Σαλούστρος από την πλευρά του, δήλωσε: «Δύσκολο παιχνίδι, επώδυνη ήττα. Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω πως πνευματικά δεν ήμασταν καν στο παρκέ, γι' αυτό χάσαμε. Στο δεύτερο κάναμε τρομερή δουλειά, χάσαμε στο τέλος εξ αιτίας κάποιων επιθετικών ριμπάουντ της VEF Riga και ενός μεγάλου σουτ. Έτσι είναι η ζωή και συνεχίζεται, δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές σκέψεις αυτήν την στιγμή. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά το Σάββατο έχουμε ματς και πρέπει να το κερδίσουμε».