Τελευταία ενημέρωση 23:08, 19 Απρ 2024

Ρούσσης:«Καλή συνέχεια Ατρόμητε»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Παρελθόν μετά από 7 χρόνια συνεργασίας αποτελεί για τον Ατρόμητο ο γυμναστής Σωτήρης Ρούσσης που στο διάστημα της θητείας του συνδύασε την εργατικότητα και το ταλέντο με το ήθος.

Ο ίδιος, συνεχίζει στην τουρκική Γκαζιεντεσπορ δίπλα στον Σα Πίντο, έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα εξής:« Μετά από 7 σεζόν στην ομάδα του Ατρομήτου Αθηνών, ήρθε η ώρα να πω αντίο. Όλον αυτόν τον καιρό προσπάθησα να δουλέψω με μεγάλη εργατικότητα, με συναίσθημα και αφοσίωση και νομίζω τα κατάφερα.

Φεύγοντας από την ομάδα του ΟΦΗ (μετά από 3 σεζόν, ποτέ δεν περίμενα πως θα δουλέψω εξίσου σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ, όπως αυτό του Ατρομήτου. Μεγάλωσα ποδοσφαιρικά , συμμετείχα σε 10 ευρωπαϊκά παιχνίδια ως προπονητής Φυσικής Κατάστασης κάνοντας ένα όνειρο μου πραγματικότητα.
Θα ήθελαν να ευχαριστήσω τους προπονητές που συνεργάστηκα από το 2014 (κκ. ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΣΑ ΠΙΝΤΟ, ΝΙΚΟ ΝΙΟΠΛΙΑ, ΜΙΧΑΛΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, ΤΡΑΙΑΝΟ ΔΕΛΛΑ, ΣΑΒΒΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, ΝΤΑΜΙΡ ΚΑΝΑΝΤΙ, ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ), τους φιλάθλους μας , το ιατρικό σταφ, το γραφείο τύπου, τους φροντιστές και βέβαια τον κ. Σπανό , την κ. Κοξένογλου, τον κ. Αγγελόπουλο για την αμέριστη συμπαράστασή τους όλα αυτά τα χρόνια.
Το ευχαριστώ είναι λίγο.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΕ. Ίσως κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τελευταία ζαριά αύριο στο Αγρίνιο »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας