Τελευταία ενημέρωση 22:10, 19 Απρ 2024

Ti τους υποσχέθηκε και τι τους ζήτησε!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Ατρόμητος μπορεί να μην κατάφερε να πάρει τη νίκη στο πιο κομβικό σημείο της χρονιάς και να φύγει με το τρίποντο από τη Λιβαδειά ωστόσο ο Γιώργος Σπανός έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ντοπάρει τους παίκτες.

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου, την ημέρα της ονομαστιής του εορτής επισκέφθηκε τους παίκτες και τους ζήτησε να κάνουν το τρία στα τρία που θα έστελνε την ομάδα σίγουρα στα play offs. Δεν αρκέστηκε όμως μόνο σε αυτό. Τους είπε ότι σε περίπτωση που γίνει το τρία στα τρία θα πάρουν ένα πολύ μεγάλο πριμ. «Άμα φέρετε τρεις νίκες θα μοιραστείτε αμέσως ένα πολύ σημαντικό ποσό» τους είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας επιπλέον ότι με νίκη επί του Λεβαδειακού θα γινόταν πιο εύκολος ο δρόμος για τους αγώνες με Πανιώνιο και Καλλονή. «Αν δεν πάρουμε αποτέλεσμα στη Λιβαδειά να ξέρετε ότι θα μας περιμένουν δύο ακόμη «πολεμικά» ματς» σημείωσε χαρακτηρστικά.

Στο τέλος της ίδιας ομιλίας τους είπε ακόμη:«Όσες φορές έχω έρθει εδώ δεν σας έχω ζητήσει κάτι προσωπικό. Την Κυριακή θα έχω τα γενέθλιά μου και θέλω να κερδίσετε και για μένα για να χαρώ αυτή την ημέρα και όχι να στενοχωρηθώ».  Τελικά ούτε το ένα έγινε, ούτε το άλλο και όλες οι προσπάθειες του Σπανού έπεσαν στο κενό.

Μάλιστα ακόμη και στο ημίχρονο «κατέβηκε» στα αποδυτήρια και προσπάθησε να εμψυχώσει τους παίκτες λέγοντας τους ότι η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί. «Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Ηρεμία χρειάζεται και υπομονή. Μπορούμε να το γυρίσουμε» τόνισε. Αλλά ούτε και αυτή η προσπάθεια του προέδρου του Ατρόμητου είχε αντίκτυπο.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Απρίλιος 2015 13:29
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έτοιμος για Πανιώνιο ο Κίβρα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας