Τελευταία ενημέρωση 05:05, 24 Απρ 2024
Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ομάδα του Σάκη Σάσσαλου συνέτριψε τον Εθνικό Αστέρα με 7-0.

 Η 2η θέση στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας των Αθηνών δεν μπορεί να θεωρείται επιτυχία για τον Όμιλο, όμως βάσει των δεδομένων της φετινής, συγκεκριμένης συγκυρίας που επικράτησε στον 1ο όμιλο, ίσως και να μπορούσε να χαρακτηριστεί ως τέτοια!

Σε ένα πρωτάθλημα όπου βρέθηκε κάπως αναπάντεχα μετά τον περσινό του υποβιβασμό από τη Γ' Εθνική, σε ένα πρωτάθλημα όπου το Ηράκλειο ήταν δυνατό και ενισχυμένο, σε ένα πρωτάθλημα στου οποίου το πνεύμα καθυστέρησε αισθητά να μπει, ο ΑΟ Περιστερίου κατάφερε να τερματίσει στη 2η θέση, αφήνοντας πίσω του μία σειρά από παραδοσιακές δυνάμεις της κατηγορίας, κάποιες εκ των οποίων έτρεφαν κρυφές ελπίδες για κατάκτηση του τίτλου!

Για να καταλάβει, όμως, αυτή τη θέση, η ομάδα του Σάκη Σάσσαλου χρειάστηκε πρώτα να συντρίψει τον ουραγό Εθνικό Αστέρα και να επικρατήσει με το εντυπωσιακό 7-0! Χατ τρικ σημείωσαν ο Ηλιάδης (13', 39', 44'), αλλά και ο Παπαναστασίου (42', 65', 81'), ενώ το 5-0 είχε διαμορφώσει στο 50' ο Χρήστος Πλέστης.

Διαιτητής ήταν ο Δημητρακόπουλος, με βοηθούς την Σταντσίου και την Κυριακουλέα.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Περτσάς, Ιατρούδης, Μπούζας, Θανόπουλος, Χρόνης (78' Κωνσταντινίδης), Χρ. Πλέστης (68' Κολιός), Μπόσιος (56' Π. Πλέστης), Χέλμης, Παπαναστασίου, Ηλιάδης, Μπούζας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Καυκιάς, Τσαλάκου, Αδαμάκης (46' Ρουφής), Σμαράιδος, Τριανταφύλλου, Χαρικιόπουλος, Μουστόπουλος, Σεφέρης (78' Χατζηχαραλάμπους), Πετρόπουλος, Θεοφιλόπουλος, Μπακιρτζόγλου.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Απρίλιος 2015 11:55
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: 2η θέση και Κύπελλο Ήθους για τον δημοφιλή Όμιλο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας