Τελευταία ενημέρωση 13:26, 25 Απρ 2024
Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Κηπούπολη υποβιβάστηκε στη Γ' κατηγορία, μετά τη 'βαριά' ήττα στο Ρουφ από τον Βοτανικό (5-0).

 

Ούτε μαθηματικές ελπίδες δεν διατηρεί, πλέον, η Κηπούπολη για αποφυγή του μοιραίου. Μετά τη 'βαριά' ήττα με 5-0 που γνώρισε στο Ρουφ από τον Βοτανικό, η ομάδα του Κώστα Ζαμπέτα υποβιβάστηκε οριστικά στη Γ' κατηγορία, αφού στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, δεν προλαβαίνει ούτε καν από την τελευταία θέση να απαγκιστρωθεί! Παρά το γεγονός ότι έκαναν αυτό που μπορούσαν, θα 'λεγε κανείς ότι οι 'κόκκινοι' δικαίως οδηγήθηκαν σε αυτή την κατάληξη.

Πάντως, στο ματς με τον Βοτανικό για ένα ημίχρονο ήταν ανταγωνιστικοί, έως ότου δεχθούν το γκολ από τον Μαρτέκα στο 43'. Στην επανάληψη τα πράγματα είχαν γίνει πιο εύκολα για τους γηπεδούχους, που έφτασαν στην ευρεία επικράτηση με τα τέρματα των Χατζή (48', 57'), Ηλιάκη (77') και Μαρτέκα (87').

Διαιτητής ήταν ο Τ. Καραμπέκιος, με βοηθούς τους Γονίδη και Σ. Νικολάου.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: Καλαμάτας, Λίτσο (46' Χαμουρίδης), Φιλόπουλος, Ηλιάκης, Κατσούδας, Λάππας, Χατζής, Ντάμας (80' Μονδέλος), Μαρτέκας, Σκεύης, Μαυράκης (73' Καπέλης)

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Λέσσης, Μωραϊτης, Λουρμπάκος, Κεφαλάς (56' Μήτρος), Γεωργιάδης (46' Καραμήτσας), Κοντογιαννόπουλος, Νομικός, Ζαχουλίτης, Κέρμαλης (56' Λαφιώτης), Πολυζωγόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Σεβασμός στην ιστορία της Κηπούπολης» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας