Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεν πήγε καν στην Λειβαδιά!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Ατρόμητος στην Λειβαδιά , απο την τοπική ομάδα του Λεβαδειακού.

Σε μια απο τις χειρότερες εμφανίσεις του,ο Ατρόμητος δέχτηκε δίκαια την ήττα σήμερα στην Λειβαδιά και τώρα τα πράγματα είναι δύσκολα  για την συνέχεια καθώς θέλει δύο νίκες στα 2 εναπομείναντα παιχνίδια με Πανιώνιο στο Περιστέρι και διπλό στην Καλλονή για την έξοδο στην Ευρώπη!

Αυτό όμως και πάλι θα γίνει με συνδυασμό αποτελεσμάτων των άλλων διεκδικητριών της πεντάδας (Αστέρας - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)που πρέπει να γκελάρουν ώστε ο Ατρόμητος να πάρει το ευρωπαικό εισιτήριο!

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ατρόμητου δεν φάνηκε στο γήπεδο και απο πολύ νωρίς ο Τριτσώνης έδωσε εύκολα το "δώρο" στον Λεβαδειακό για την παραμονή του στην κατηγορία.Mόλις στο 3' ο Μάντζιος πήρε εύκολα το πέναλτι απο τον Φυτανίδη και άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0 πριν καλά καλά αρχίσει το ματς.

Σαν να μην έφτανε αυτό στο 15' ήρθε το δεύτερο γκολ για τον Λεβαδειακό, με τον Πελέ που έπιασε ασύλληπτο σουτ έξω απο την περιοχή και χωρίς να μπορεί να αντιδράσει ο Γκορμπούνοφ το σκορ έγινε 2-0 ,δίνοντας  στον Λεβαδειακό προβάδισμα 2 γκολ  στο πρώτο κιόλας 15λεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο και σε ένα ακόμη ματς ο Ναπολεόνι φάνηκε απελπιστικά μόνος του στην επίθεση προσπαθώντας να σκοράρει απέναντι σε ολόκληρη την άμυνα του Λεβαδειακού.Παρ όλα αυτά ο Ιταλός σκόραρε στο 92' και έβαλε το γκολ της τιμής για τον Ατρόμητο.

Κακό ματς απο τον Ατρόμητο,που είχε αρκετές απουσίες που δεν μπόρεσε ο Νιόπλιας να μεταχειριστεί και έτσι το τελικό 2-1 δυσκολεύει το έργο της ομάδας του Περιστερίου που θέλει τον συνδυασμό αποτελεσμάτων αλλά και 2 νίκες απέναντι στον Πανιώνιο και την Καλλονή για να καταφέρει να βγεί στην Ευρώπη!

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός: Τσιντώτας, Στάθης, Μπουσταμάντε (66’ Τριποτσέρης), Μιλιάζες, Πελέ, Πίντερ, Πουλίδο (89’ Μιλοσάβλιεφ), Τόμας, Γιακουμάκης, Κώτσιος, Μάντζιος 

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης, Κούρος, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Παπάζογλου (61’ Καράσκο), Ούμπιδες, Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία (75’ Μπρίτο) 




Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 26 Απρίλιος 2015 20:03